tiistai 7. kesäkuuta 2011

Minä mokasin :(

Alla oleva herrasmies oli eilen saanut houdinin vieraakseen 5-10 minuutiksi ennenkuin minä asian huomasin. Lisa siis juoksupäivillään 8-9 vieraili Joren tykönä, muuta en ehtinyt nähdä kuin että tarjosi itseään ja Jore patsasteli vieressä. Lisan otin heti takaisin sisälle ja Joren kävin nappaamassa kiinni.

Joko siitä syystä että jouduin sille lirkuttelemaan kiinni saamiseksi (aavisti, ettei mamma ole hyvällä tuulella) tai siksi että se alistui ja mielisteli samalla aikaa, ehdin vain huomata, että vehkeet sillä ainakin oli vielä esillä ja se nuoleskeli tiettyä kohtaa maasta kovin pontevasti. Tämä kohta kiinnosti myös Foxya jälkeen päin, joten toivotaan, että jos jotain on tapahtunut, on homma mennyt niin sanotusti reisille. Tämä ei ollut toivottu tapahtuma, eikä vähiten siksi, ettei kummallakaan ole vielä minkäälaisia terveystarkastuksia tehtynä ja myös monesta muusta syystä... yhdistelmää en ole ollut aikeissa myöhemminkään toteuttaa.

Ihan täysin oma virhe, tietenkin. Tietää, millainen taituri karkaaja Lisa on. Mutta kun ei meillä ole juoksuiselle koiralle hoitopaikkaakaan, Joresta nyt puhumattakaan. Näiden kanssa vaan on pärjättävä, toivottava nyt parasta ja olla jatkossa entistä tarkempana. Keskeytyspiikkiä ei suositellut lääkärikään, sen verran riskiä touhua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti