maanantai 4. heinäkuuta 2011

Foxyn radat la ja su

Nyt kun saisin nämä vielä jotenkin loogisesti tänne... videotkin taas ihan tavallisen kokoisia, jos ei vaikka tämä blogin layoutti häiriintyisi (vaikka se taitaa kyllä olla lopullisesti häiriintynyt, ei oikein toimi katsoa vanhoja tms.)

Elikäs Foxyn ja pikku-C:n lauantain radat tulevat tässä (agi-hyppy-agi) tuloksena hylyt.

Olettaisin hylyn tulleen kolmesta kiellosta.

Tässä taas Carinan puoleinen putki veti kepeiltä liikaa ja puolessa välissä rataa sitten putki jäi ottamatta ja radalta pois...

Ja viimeinen myös oikein mallikas rata, jolla valitettavasti rengas jäi kokonaan ottamatta:


Ja sitten sunnuntain ensimmäinen rata, joka näyttää tosi hyvältä videolla, mutta ilmeisesti alussa hyppy väärältä suunnalta ja myöhemmin yksi hyppy ohjaamatta ja putkikin suorittamatta, ainakin. Mutta jos kuvittelee, että noita virheitä ollut, niitä ei oikein videolta näe, niin kivan näköistä menoa se jo on :)

Ja se viimoinen, hyppyrata, jolla kepit jäi ohjaamatta ja niipä siis putkeen vei tie.. :)

Jos itse olisin ohjannut (ja olisin hyvin voinut ohjata ihan samalla tavalla) analysoisin varmaan kaikki lukijat kuoliaaksi asti, mutta se jää nyt väliin. Foxylla oli vauhtia ja Carinakin liikkui hyvin, tärkeintä, että jäi hyvä fiilis, se mukana sitten meidän seuran epiksiin torstaina, tiedossa kaksi normirataa ja yksi joukkuekisa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti