lauantai 2. heinäkuuta 2011

Tanterna och Gällivare tävling

Meillä on kamera! :) Heti pari kuvaa kehiin..

Foxy ja Lisa ovat Jällivaarassa lomalla Carinoiden kanssa - tai töissä oikeastaan, koska siellä on kisat. :) Vaihtokaupoiksi tytöistä saatiin nämä:

Diva, 10v.





















Ja Papu, 9v.





















Tanterna, kuten Carina niitä kutsuu, ovat tulleet hyvin juttuun Jorenkin kanssa alun hämmennyksen jälkeen ja elo on varsin leppoisaa näiden kahden tädin ja Joren kanssa, Esa jo mietiskeli, josko Carina suostuisi tekemään lopullisen vaihdon?? Mutta näinpä se on, että potentiaalisen agilitykoiran kanssa on sitten myös otettava vastaan ne miinus puolet... ;) Vaikka eihän semmoisia tietenkään meidän koirissa ole...






















Jällivaarassa Lisa on startannut siis jo elämänsä ensimmäiset kolme starttia, tuloksena HYL, 10 ja HYL. Kompastuskivinä rengas (!!), kepit ja rämisevä keinu. Ensimmäiseltä agiradalta siis HYL, koska Carina veti loppusuoran täysillä toiseksi viimeistä estettä huomioimatta, joka oli rengas ja mentiin välistä. Ja näin on hyvä, koiralle jäi tästä vaan hyvä fiilis ja radalla oli vauhtia.

Toinen rata oli hyppis ja siltä 10 virhettä. Taas kompastimena rengas, jonka tällä kertaa ottivat uudestaan ja kepeiltä poistumisesta vitonen, oli vaikeampi suorittaa oikealta ja vasemmalta ei vielä aivan Lisan kanssa ole niin luotettavaa menoa, mutta radalta jäi silti hyvä fiilis.

Kolmas oli agirata ja Carina kertoi treenanneensa keinua ennen rataa, joka sattui sitten olemaan mallia rämisevä ja huolestuttava (Lisa ei ole mikään huimapää, mitä tulee keinuun) ja tämä sitten johti siihen, että poistui puomilta ja otti sen oikein vasta toisella kerralla ja lisäksi hyppäsi keinun. Ja muutenkin himmaillut radalla sitten tästä johtuen. Että sellainen ensimmäinen päivä. Vähän on ollut normaalia stressaantuneempi myös, pallo ei ole aina maistunut ja sen sellaista. Mutta kaiken kaikkiaan minä olen tyytyväinen ja iloinen, että Carina halusi Lisan kanssa lähteä kisoja kokeilemaan :) Huomenna sitten lisää, illasta saan varmaan kuulla myös Foxyn tulokset pikku-C:n ohjaamana, toivon kovasti, että yhteistyö alkaisi vihdoin sujumaan!!

2 kommenttia:

  1. Kieli pitkällä odotetaan :) miten meni foxyn radat?

    VastaaPoista
  2. Koeta malttaa! :D Laitan kisavideot kun saan ne nettiin, sen verran voin paljastaa, että Foxylle ja C:lle harmillisesti vain liuta hylkyjä, mutta kyllä meno on paikoin jo tosi kivalla flowlla :)

    VastaaPoista