tiistai 19. heinäkuuta 2011

Jep, onnitella saa...

Tämä mammiska on tiineenä. Ajatuksiahan tässä on selviteltävä urakalla, LA osuu tällä neidillä reilun viikon myöhäisemmäksi kuin itsellä, elokuun 8. päivän tienoille. Ultra näytti tänään vähintään 3 pentua, eli veikkailisin 5 tai useampia, sillä Lisa on tosi pötky ja massaa kertyy vauhdilla.













Tiedossa siis lokakuun alussa luovutusikäisiä, erittäin työkykyisiä ja -haluisia pikkuärrierejä aktiivisiin koteihin!! :) Tälle porukalle teetetäänkin sitten pentutesti, voi olla luonnevariaatiota aika paljon ja tahdon löytää jokaiselle juuri OIKEAN kodin, meni siihen sitten viikko tai vuosi.

Mitä tulee vanhempien muuhun sopivuuteen, Jore täyttää 10kk elokuun 1. päivä. Ei sillä, eikä Lisalla ole muita terveystarkastuksia kuin että ovat vapaita linssiluksaatiosta. Silmät ja polvet mennään luonnollisesti tarkistuttamaan ensimmäisessä käänteessä kun vaan voidaan. Näyttelytuloksia ei Jorelle tähän hätään saada, mutta komea poikahan se on ja ulkomuodollisesti tämä yhdistelmä on ihan täyskymppi - sitä olenkin aina harmitellut, että kun ei ole mahdollista toteuttaa, vaikka ovat niin luotuja toisilleen. Niinpä niin.

Itseäni yhdistelmässä mietityttää sen haasteellisuus, molemmat ovat tosi kovia työkoiria, vilkkaita ja energisiä. Lisa toisaalta myös aivan upea, rauhallinen ja suloinen perhekoira, Jore taas vaatii työtä joka saralla. Mutta kuten yllä jo mainitsin, se tarkoittaa vaan sitä, että pennuille pitää etsiä hyvät kodit ja toivon, että luonteissa olisi skaalaa missä valita pehmeämmästä kovempaan. Ja koska itse olen vasta aloitteleva kasvattaja, tarvitsen apua tässä ja siksi pentuetesti.

Suurin syy miksi tätä yhdistelmää ei olisi pitänyt tehdä, on se, että olen luvannut eräälle taholle, etten tätä/tällaista yhdistelmää koskaan toteuta ja tämä lupaus tietenkin vaivaa minua eniten, koska tämä oli silkka vahinko, kuten useimmat varmasti ymmärtävät.

Mutta olen päättänyt olla harmittelemasta tätä, pentueesta voi tulla silti vaikka kuinka ihana ja upea ja menestynyt ja varmasti tuleekin, ainakin vanhemmat ovat molemmat meille rakkaita, ihania perhe- ja harrastuskoiria, joita arvostetaan ja joihin meillä on iso luotto joka saralla. Pennuista tulee myös ihan yhtä rakastettuja ainakin meidän osaltamme ja toivon, että niille löytyy kullekin hyvät kodit. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti