torstai 14. heinäkuuta 2011

Kesäkuulumisia

Ihana kesä vaan jatkuu. :) Koirilla riittää onneksi puuhaa ja vauhtia omalla pihamaalla, jos vaikka lenkitykset ovatkin (vielä) vähäksi aikaa vähän vähemmällä.

Foxy treenailee edelleen Carinan kanssa ja Lisa taas Carinan kanssa. Heh heh. Kisoista jäi hyvä fiilis ja seuraavat olisivat tähtäimessä Kemiin, kuun lopulla. Ehkä. Foxy kun saattaa valitettavasti yllättää aloittamalla juoksut ja Lisa taas... No sen selvittänee ultra, jos saisin huomiseksi varattua ajan sitä varten.

Joko olen onnistunut lihottamaan tytön olemattomalla ruokavaliolla viimeisen kahden viikon aikana, tai Jore toden teolla onnistui siinä viiden minuutin aikana 36 päivää sitten. Meillä onkin sitten Lisan kanssa yhteinen laskettu aika. Mutta ei mennä asioiden edelle. Katsotaan mitä ultralaite sanoo. Sillähän oli todella voimakas valeraskaus myös edellisestä kerrasta, silloin onneksi osasin sanoa varmaksi, ettei pentuja ole tulossa, vaikka nisät lähestulkoon valuivat maitoa.

Kävin tänään "trimmaamassa" Aapoa Annen luona todetakseni vain, että se oli jo oikein nätissä näyttelytrimmissä. :) Että hyvää työtä oli Anne jo tehnyt! Vähän muka nypiskelin sieltä täältä ja pyöristin hännänpään - siinä kaikki! Ihana yliystävällinen ja reipas Aapo! Muu aika menikin sitten jutellessa koirista ja agilitysta. :) Näinhän se hyvässä seurassa! Toivotaan nyt, että oma vatsan asukas pysyy kelkassa vielä sen verran aikaa, että ehdittäisiin tsemppaamaan Aapoa ja Annea kehän laidalle tulevan viikon loppuna!

Viikonloppuna sen sijaan saa alkaa jännäämään karsintojen tuloksia. Hui! :)

Meillä kävi myös yhden yön vieraita Itävallasta, mm. aussie uros Niila, jonka kanssa Foxy sai pitää hauskaa pihalla. Lisa oli liian arkajalka ison koiran kaveriksi ja Jore taas vähän liiankin innokas, niin että Niilalla meni siihen hermot. Foxy ja Niila saivat sitten nautiskella pallopeleistä ihan kahdestaan ja Jorekin tottui ison koiran läsnäoloon sisällä talossa niin, ettei koko ajan tarvinnut asiasta huomauttaa. ;) Kati ja Johann myös uskaltautuivat pöytäkäsittelemään Jorea ja treeni menikin tosi hyvin! Kyllä siitä vielä kelpo koira tulee joskus... Vuorokausi vierähtikin mukavasti jutellessa koirista, oli mukava nähdä ystävää neljän vuoden takaa!!

Kuvassa seisoo Foxy kostyymissaan jossa tavattiin se eräs päivä tullessamme uintireissulta. Se oli tehnyt "eväsretken" pahviroskikseen vuokapullapapereiden perässä ja löytänyt itselleen uuden hienon kaulapannan. ;)

1 kommentti:

  1. Aiku hieno uusi kaulapanta:) Tohonhan vois liimailla jotain kivoja kiltsuja...:)

    VastaaPoista