sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tornio KV 24.7.2011

Tänään käytiin kannustamassa Annea ja Aapoa kehän laidalla, oli kyllä mukava käydä toteamassa miten hienosti tämä nuori mies osasi kehässä käyttäytyä :) Asiaa kyllä varmaan vähän helpotti se, että Aapo oli ainoa junnu-uros, mutta parempi näin, esiintyminen oli nimittäin molempien ensimmäinen kerta oikeassa kehässä, joten ei voi kuin kehua - hienosti meni!

Karin Bergbom on mielestäni oikein mukava tuomari, Foxyn kanssa käytiin aikoinaan hänellä pentukehässä ja taidettiin saada ihan KP :) Tänään hän arvosteli Aapon EH:n arvoiseksi (erittäin hyvä) ja arvostelu kuului näin:

Kookas, erittäin iloinen ja vauhdikas. Hyvä pää, vielä epävarmat korvat. Tummat silmät, kaunis kaula ja ylälinja. Eturinta tulisi olla vahvempi. Pysty olkavarsi, lapa saisi olla viistompi. Riittävä luusto, rintakehä ok. Tällähetkellä vielä turhan neliömäinen. Hyvä takaosa ja häntä, karva ei vielä parhaassa kunnossa. Liikkuu ikäisekseen ok.

Hauskaa luettavaa siis kaiken kaikkiaan, mistään ei huomautettu mitä ei jo tiedetty ;) Korvat ovat paljon paremmat kuin Foxylla tuon ikäisenä, joten toiveita on, että ne asettuva siitä vielä kokonaan. Aapo osasi käyttäytyä pöydällä oikein mallikkaasti, häntä heiluen ja antoi katsoa hampaatkin, vaikka sitä vähän jännättiin alkaako kuinka kiemurtelemaan. Ensimmäisen kierroksen Anne hurautti juosta niin että Aapokin laukkasi, mutta toinen kierros arvostelun lopulla oli sitten jo oikein nättiä ravia. Kyllä me oltiin kehänlaidalla oikein ylpeitä ensimmäisestä kerrasta kehässä, ehkäpä joskus vielä uudestaan? ;)

Koetan myöhemmin liittää videonkin jos saan sen Esan puhelimesta ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti