maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuoden vaihteessa kuva kuulumisia

Jytky, eli Samu, kuten jo ehdin sitä alkaa kutsua, jäi Kajaaniin lauantaina. Pikkuisen minua huolestutti tuo luovutuspäivä, kun se sattui juuri pahimmoilleen uuden vuoden aatoksi :( Mutta poika on kyllä niin reipas....! Kaikkea hyvää sinne Kajaaniin ja paljon rakkaita terveisiä pikku-pojalle, jota tuli jo ikävä :´) Nimikin vaihtuu/vaihtui, ihan varmuudella ei vielä sitä saatu tietää, joten en vielä sitä julkaise. Mörkö tulee jatkossa kylästelemään melkein Samun hoodeilla, joten ehkäpä veljekset vielä tapaavat. Sattui myös niin hassusti, että Samun uusi isäntä on oman veljeni entinen koulukaveri, juurikin siis sen veljen, jonka luona Mörkö asustaa :)

Ja näin on elämä palautunut taas omiin uomiinsa täällä kotona. Koirat olivat haljeta liitoksistaan, kun tultiin lasten kanssa kotiin melkein viikon Sorkamon lomailun jälkeen, Foxy irvisteli ja aivasteli aina vain ja uudestaan ja Lisa kiemurteli juoksupöksyissään. Jore tervehti tovin myöhempään, kun oli aitausvuorossa, sekin oikein riemastuksissaan. Ilse vielä tavan mukaan erehdyttyään sisällä koirien vierellä juoksemaan väistää ja pistää kättä eteen kun pelkää että pentu hyppää päälle - mutta eipä se enää olekaan täällä hyppimässä.

Uusi vuosi otettiin siis vastaan täällä kotona. Koirissa ei ollut havaittavissa jännitystä paukutusten takia, kunnes aivan keskiyöllä Lisa tuli muutamaksi minuutiksi istumaan syliini. Kun ei rapsutuksia sen kummemmin herunut se meni takaisin sohvalle nukkumaan. Että huomattavasti rennommin sekin jo suhtautui tähän paukutteluun, viime vuonnahan se lähti karulle kesken paukutusten ja sitä laukottiin etsiä tuolla kylän pinnassa :/ Sain joululahjaksi Tuire Kaimion Koiran Käyttäytyminen kirjan, jossa mm. todettiin, että arka koira reagoi herkemmin myös ääniin. Varoittelinkin sitten Mörkön perhettä tulevasta, toivottavasti ei ole ihan kamalaa ollut aattona :( Sylissähän tuo on istuskellut reppana ainakin. Alla kuva Mörkylistä nukkumahommissa! Kuvan on ottanut R. Kuronen-Sorvari.

















Nellistä on kuulunut vain kehuja ainakin sen suhteen miten suloinen se on ;) ja alla olevista kuvista se tulee myös hyvin selkeästi esille :) Kuvat on ottanut E. Takalo.



































Ja jotta ei luultaisi, etteikö sisarusparvesta muitakin kaunottaria löytyisi, niin alla kuva Zelda tyärestä <3 16 viikkoisena. Kuvan ottanut M. Juuso














Ja viimoisena meidän pojat Samu ja Ossi vielä Sotkamossa.. Aika herttasia ne osasi olla yhdessä!

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ja kuulumisia sisaruksilta! Zeldan uuden vuoden vastaanotto meni ihan mukavasti vaikka satuttiin pihalle juuri kun pari pamahti pään päällä. Neiti kattoi eka vaan rauhallisena, mut toisesta sit hieman hätääntyi ja tahtoi nopsaan sisälle. Mutta sisälle päästyä asia heti unohtu eikä sen kunnemmin välittänyt vaikka muut koirat vähän arkailivatkin pahimpien paukkujen aikaan. Yritän ottaa kuvaa piakkoin...on jäänyt tuo näyttelytreeni vähiin, jos vaikka yrittäs sesonta kuvaa saada :(

    VastaaPoista