perjantai 27. tammikuuta 2012

Zeldan luona

Villi ja vapaa Zelda (WF Bella e Unica) ihastuttaa kuvissa alla, kun harjoiteltiin sen kanssa vähän poseeraamistaitoja Marjaanan luona eilen :) Ihan täydellistä otosta ei vielä saatu, mutta kyllä se jo selvästi näinkin lyhyen session aikana alkoi hoksimaan mistä on kyse ja minkä vuoksi sitä kinkkua heruu. Ihana tyttö ja oikeinkin kaunis!

Säkää mittailtiin epävirallisesti jo 34cm (verrattuna mini-mitoissa olevaan Ninja-parsoniin joka samasta taloudesta löytyy...), samoissa taisi Foxy-isoäiti olla tuossa iässä. Joten toivotaan parasta ja varaudutaan mediin, kun agility-toiveesta on kyse! :D Niin se oli vain tehtävä taannoin Foxynkin kanssa, joka starttasi ekat startit medeissä ja siirtyi sen jälkeen vielä kahden uudelleen mittauksen jälkeen vasta lopullisesti mineihin.

Myös kuulema Felix (Bandito Bianco) on yltänyt miehen mittoihin kotimittauksissa, joten saapa nähdä miten isoa porukkaa näistä sitten kuitenkin tulee, vaikka vanhemmat ovatkin kooltaan oikein hillittyjä!









1 kommentti:

  1. Olemme harjoitelleet nyt naksulla seisomista ja toivottavasti se sujuisi sitten ensi kerralla hieman paremmin =) Meinaa vaan aina unohtua ihan nuo "näyttely"jutskat, mut pitää kirjata ylös pääkopan kalenteriin että muistais niitä harjotella. Zelda saa kyllä aina kuulla kauneudestaan, saa nähä koska sille kihahtaa hattuun ;) Mutta se nyt vaan on niiiin nätti! Kahen komian tekemä!

    VastaaPoista