maanantai 28. huhtikuuta 2014

Hammashoitoon

Ihanat lämpimät kevät päivät.

Meillä alkaa heti ensimmäisistä lämpimistä päivistä avoimet ovet ja koirat saavat ravata ees taas ulos ja sisään - ei niin fiksua vielä tähän aikaan, kun piha on aika kurainen. Olen myös saanut vaivakseni huomata, että Manun pitkä turkki on tällaisella hiekka-sorapihalla todella, todella epäsiisti koko ajan. Yök. Siis se kantaa mukanaan sisälle aivan hirveät määrät hiekkaa, karvoja ja kuraa. Ja lattiat on likaiset koko ajan, siivouksen määrästä riippumatta, sen sain huomata eilen kun oli luutunnut lauantaina lattiat ja sunnuntai-iltana saattoi kerran kädellä lattiaa sivelemällä kerätä jo kourallisen sotkua. Jes. En tykkää. Nypittävät on niin helppoja!!! Enkä todellakaan ole edes mikään siisteysihminen, mutta tässä riittää silti totuteltavaa...

Esa oli meidän lomaillessamme Sotkamossa taas totuttanut pojat hyvin yhteen, en tosin itsekseni lasten kanssa pidä niitä edelleenkään yhdessä. Tyttöjen kanssa ollaan koetettu edetä hitaasti, mutta Lisa tuntuu käyvän turhan kuumana silti, vähän joka asiasta ja olen koettanut nyt miettiä, kuinka lähteä avaamaan vyyhtiä.

Varasin sille nyt viimein ajan hampaan poistoon Ouluun. Siltä on siis aikoinaan poistettu yksi poskihammas - osittain - niin että hampaan juuret on jätetty vielä ikeneen. Lisan hengitys ei ole haissut puhtaalta aikoihin, vaikka hampaita olen koettanutkin puhdistaa, kuten poiston jälkeen neuvottiin. Kenties tämä perusteellinen hampaan poisto hoitaisi asian taas kuntoon. En voi tietää oikein sitäkään, vaikka suu olisi koiralla jopa kipeä. Lisa ei tosin reagoi ikenien paineluun tms ja antaa minunkin ihmeen hyvin hoitaa suuta, hammaskiven rapsuttelusta lähtien. Hammaspesustahan se tykkää, kun tahna on niin maistuvaa :) Mutta ei se esim. luita syö toisella poskella ollenkaan.

Piirrettynä ennen noilla sijoilla ollut iso poskihammas, ja mitä siitä nyt on enää jäljellä. Käsittääkseni kyseessä on M1

--

Torstaina olisi mahdollisuus lähteä treenaamaan kontakteja EV-kisoihin Kalixiin. Ilmoittautumista on vielä huomiseen asti, en ole vielä päättänyt lähteäkö, vaiko kuitenkin oman perheen kanssa vappuilemaan vain. Aikataulutkin kun oli uumoiltu kovin pitkiksi, aina aamu yhdeksästä kolmeen asti :/ Joten aivan koko vappupäivää en ole valmis kisoissa viettämään. Mutta katsotaan, jos aikataulut suosii, niin ehkä yksi tai kaksi starttia :)

Sunnuntaina kisataan sitten ihan oikeasti Oulussa, Vertasen radoilla. Meillä ei ollut oikein kovin hyvää tuuria viimeksi Vertasen radoilla Pellossa, joten toivotaan todella vähän parempaa sellaista tällä kertaa!

Ensi maanantaina sitten se leikkaus Lisalla. Lähdetään lasten kanssa yhdessä taas, jospa se sujuisi yhtä hyvin kuin viimeksikin!


Mutta tänään kuitenkin ihan perustreenit! :) Kohta meillä alkaa kenttäkausikin, onpa taas hauskaa päästä Kallin maastoihin lenkkeilemään, I  Kallinkangas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti