lauantai 26. huhtikuuta 2014

Manun ja Lisan aksaa + radat Rovaniemeltä

Lisan kanssa ollaan nyt tehty puomin tehotreeniä. Lyhyitä pätkiä muutamia toistoja päivittäin, useita pikkusessioita päivässä. Tuntuu, ettei oikein pysy kasassa... Videollakin näkyy karkaamisia putkeen.

Manun kanssa uskaltauduin hypyn tykö toissapäivänä myös. Hmm. :) Siinä oli häiriötä niin, että Lisa haukkui aitauksessa, Jore sisällä, Ossi touhuili vieressä, sitten tuli myös Ilse ja lopulta kun Ilse meni kiikkumaan, se oli viimeinen niitti. Manu ei vielä osaa rauhassa jonkun kiikkuessa, vaan syöksyy aiheuttamaan vaaratilanteita molemmille osapuolille. Joten hihnan kanssa hiljalleen. Muuten treeni oli ihan ok, otin ensin itse asiassa vetolelulla, mutta huhhuh! Vaihdoin namiin.


Eilen illalla kaikessa rauhassa sitten otettiin uudemman kerran, vetolelunkin kanssa ja sehän osaa hienosti jo vaikka mitä :) Rimat vaan roiskuu herkästi, joten siitä mahtaa tulla meidän jatkuva treeninaiheemme, kuinka saada ensin matalat ja sitten myös korkeammat rimat pysymään.

Videolta näkyi selvästi, miten rentoutunut Manu (ei näy näissä pätkissä, siis silloin kun Manu meni hypylle itsekseen ilman ohjausta) hyppää hypyn korkealla ponnistuksella ja reilulla ilmavaralla, mutta palkkaorientoitunut Manu taas tulee niin rimaahipoen, että se on vähän liikaa jo. Käytössä oli tosin vain muoviputki rimana, eli tippuukin kyllä herkästi, mutta ehkäpä ilmavaraa saisi olla reilummasti kuitenkin.

Vähän semmoista sähläystä se on omalta osalta.. Manu tulee tilanteisiin tosi lujaa, joten täytyy todella osata ennakoida rohkeasti. Pakkovalssi alkoi aivan naurattaa, kun olin aivan avuttoman hidas :) No ei se mitään, yhdessä opitaan, onneksi ei ihan alkeista tarvitse itse aloittaa, saattaisiin olla aika hukassa molemmat! Vastakäännöstä otin niin monesti, että se lopulta alkoi sujumaan. On siinä vauhtia.


--

Ja lopuksi vielä Rovaniemen radat viikon takaa. Ounashalli kisapaikkana oli kivan oloinen ja toimiva ja perjantain radat myös mukavia. Onnistuttiin kontakteilla paremmin kuin alkutalvesta, mutta kyllä niissä edelleen paljonkin parannettavaa on.

A-rata Tulos 5 keinulta





Ja B-rata HYL




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti