tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kesäesteet korkattu

Niinpä minä kantelin ensimmäiset esteet pihalle eilen :) Aivan niin lämmin ei ollut kuin aurinko antoi olettaa, mutta lämmin kuitenkin tuli.

Otettiin Lisan kanssa pakkovalsseja, kun se usein kieltää jos liike on vajaa tai vaikka ei edes olisi sitä. Ja nyt kun en löytänyt edes hyppyrimaa mistään niin sitten se vasta kielsikin. Pakkovalssailujen jälkeen  tehtiin saksalaisia, omassa liikeessä oli kyllä hakemista taas... Ja ehkä se riman puuttuminen vielä vaikeutti asiaa.

Lopuksi vielä pimeää putken päätä, niissäkin meillä on vielä treenin aihetta, mutta hyvin haki ja vauhdilla.

Lisa kulki lujaa ja intoa täynnä :) Oli kiva treenata. Otin sen illaksi vielä mukaan hallille ja vetämäni puomitreenin jälkeen otin Lisalla muutamia toistoja puomilla etenemistä. Yhden kerran varasti namialustalle, muut kerrat eteni vauhdilla alas asti onoffiin minun jäädessä taakse. Tosi hienosti.

Manukin oli mukana, mutta se sai vielä vain harjoitella autossa olemista. Haukkui se ensin vähän yksin jäädessään (uskoisin, että lähinnä sitä kun Lisan otin halliin ja Manu oletti, että jotain kivaa tapahtuu) mutta rauhoittui jonkin ajan kuluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti