maanantai 7. huhtikuuta 2014

Uusi elämä

Jätin kahvin pois. Voi tosin vielä olla, että siirrytään vaan ruotsalaiseen kahviin. :) Että siinä se uusi elämä ;) Mutta onpahan repäisevä otsikko.

Mutta on tässä hiljaisuuden aikana tullut taas muutoksiakin. Käytiin siis lomailemassa Espanjassa. Loma oli ihana. Unohtui sopivasti kaikki minkä pitikin vähäksi aikaa unohtua. Valitettavasti Lisa ja Igsy alkoivat tappelemaan taas juuri ennen reissuun lähtöä, ottivat kahdesti yhteen ja koska jouduttiin jättämään koirat hoitoon, jouduttiin erottamaan nartut eri paikkoihin.

Lisa ja Manu jäivät tänne kotiin, oikein olivat olleet kilttejä hoitokoiria.

Jore ja Igsy asuivat Carinan kanssa ja hyvin oli mennyt. Itse asiassa aivan niin hyvin, että Carina otti Joren pidemmäksikin aikaa - koska halusi. Aatella, niin lutunen se on, muidenkin mielestä! Kun ne vaan tutustuu siihen ensin. Se on kulta.

Igsy tuli meille heti perjantai-iltana, mutta ei olla haluttu kokeillakaan niitä yhdessä Lisan kanssa. :( En oikein tiedä miten tässä pitäisi tehdä. Tappelut eivät siis ole yhtäkkisiä syystä tai toisesta johtuneita. Lisa vaan tulee ja painaa päälle niin kauan, että toinen hermostuu. Se on siis aina tehnyt pennuille alistamista, mutta nyt kun Igsy on vain kasvanut ja juoksuillut ja nyt valeraskaana, alistaminen on ollut todella voimakasta ja rajua, aina siihen pisteeseen asti, että toinen vastaa. Ja toki kun kerran kaksi alistaminen meni siihen pisteeseen, että tuli tappelu, niin sen jälkeen aina kun koetetaan ehtiä puuttua siihen ajoissa sanallisesti / poistumalla, tai lopulta väliin menemällä, tulee tappelu. Lisa kyttää Igsya aivan koko ajan. Meillä on ne tässä alakerrassa kuitenkin koko ajan nyt molemmat, toinen välillä pari tuntia häkissä, sitten toinen. Ulkoilevat erikseen. Hihnalenkitkin erikseen.

Vaan tässähän tämä loppuelämä menee näinkin. Ha ha. Mutta joillakin se oikeasti menee näin :/

Ajattelin ainakin odottaa, että molemmilta valeraskaus on tyystin ohi. Lisa oli kasvattanut hinkkinsä lomalla ihan käsittämättömiin mittoihin, lenkeille on tosin normaali into ja virkeys jo palannut. Igsylläkin rauhaset edelleen suurentuneet, mutta sillä ei tule maitoa. Emme varmaankaan vielä leikkauta kumpaakaan tänä keväänä, enkä edes tiedä auttaako se mitään, mutta minusta tämä tappeluryysis on aivan selkeästi olllut liityksissä hormoonitoimintaan. Toki kärhämää voi tulla muistakin asioista, myöhemminkin, mutta no, niiden kanssa varmaan selvittäisiin, Foxyn ja Lisankin kanssa pärjäsi hyvin. Enkä minä aivan ole vielä toivoa menettänyt, mutta ennen ne ovat (siis edellinen narttuyhdistelmä ja Lisa ja Igsykin ekojen tappeluiden jälkeen) vain tapelleet ja sitten kaikki on ohi, nukkuvat vierekkäin ja niin edelleen. Nyt vaan kyttäillään.

--

Mutta että jotain kivaakin.

Ilmoitin Lisan Rovanimelle kahteen starttiin perjantaille. Kisoista on tulossa isot pohjoisen mittapuulla. Sitten varmaan lähdettäisiin lomille Sotkamoon loppupääsiäiseksi ja ehkä voisin startata vielä Kajaanissa muutaman startin verran kuun lopussa, joten huikeat viisi starttia tälle kuulle mahdollisesti :)

Mutta mikä parasta, voidaan taas alkaa treenit (pääsen torstaina omaan, ohjattuun ryhmään, voi riemua!) ja mikä vielä upeampaa, meillä on pihassa jo puoli aaria kuivaa maata niin, että siihen voi viritellä esteitä!!! Jeppisjee! Puomi on vielä melkomoisesti lumen alla, mutta keinu toisella pihalla aivan kuivana ja sen voi kantaa tähän, joten keinutreenit pystyyn ainakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti