perjantai 5. syyskuuta 2014

Tuliaiset Oulusta

Igsyn kauniista luustosta käytiin siis jälleen ottamassa monta valokuvaa ja kaikki näytti samalta kuin ennenkin. Selitystä pomputtamiselle ei siis löytynyt rakenteesta - tai oikeastaan löytyi, sillä ell valitettavasti arveli sen voivan olla hermostollista :( Eli mahdollisesti juurikin noista nikamamuutoksista johtuvaa, mikäli selkäydin onkin siellä pinteessä jossain ja alkanut oireilemaan kasvun loputtua ja luuston saavutettua lopullisen muotonsa. Jonkin verran silloittumaakin näkyi noissa epämuodostuneissa nikamissa, eli Th7-9 ovat Igsyllä ne hemivertebrat.

Igsy on seuraavaksi menossa fyssarille, jolta haetaan kuntoutusohjetta ja toivotaan todella, että se tehoaisi tähän vaivaan! Kipulääkettä annetaan nyt kuurina muutama päivä ja toivotaan, ettei tuo liikuntakyvyttömyys ainakaan uusisi. Seuraavat kolme viikkoa hihnalenkkiä ravissa.

Laitettiin samalla LTV ja lonkkalausunnot vetämään, olisi kyllä samalla voinut ottaa sen VA-lausunnonkin, mutta jotenkin ajattelin, että jos sen sitten 2 vuoden iässä kun spondyloosilausunnonkin saa? Mutta turhaanpa sitä enää miettii olisiko pitänyt, kotona jo ollaan! Tuleepa sentään muutamat tulokset virallisena jo nyt, loput sitten ensi kesänä.

Tällaista täällä... Mietin aina auttamatta pahinta mahdollista, mutta toivon koko sydämestä, että liikunta olisi palautettavissa vielä normaaliksi kuntouttamalla ja koira voisi elää kivuttomasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti