maanantai 8. syyskuuta 2014

Voihan tassu!

Eilen oltiin hyvissä ajoin kisapaikalla ja lähdettiin lämmittelemään Lisan kanssa kun maksit alkoivat, järjestys suosi kerrankin minejä, medi-maksi-mini :) Kuitenkin lenkiltä palatessa Lisa yhtäkkiä pysähtyi ja nuoli tassuaan. Sen jälkeen se ontui muutaman askeleen. Voi p****.

Kurkkasin tassuun ja siellä pikkuinen vekki anturassa vuosi verta. :( Ei verta tullut tuoreeltaankaan kovin paljon - se värjäsi vain osan pikkuanturasta, mutta pelkäsin, että jos sisään oli vaikka jäänyt lasinsiru. Anturahaavat muutenkin paranevat niin hankalasti ja kisaradalla tassu joutuu kyllä melkoiselle rasitukselle, olipa kentän pohja millainen tahansa. Minulle kun ehdotettiin myös mahdollisesti vielä kisaamista, kun oli niin mitätön haava.

Mutta ilmoitin meidät poissaoleviksi ja jätettiin kisat väliin.

Lisa ontui ehkä hyvin lievästi vielä kisapaikalla, laitoin sen hetimiten autoon, kun olin esitellyt haavaa kisajärjestäjille, mutta sen jälkeen ei enää aristusta ole ollut havaittavissa. Tänä aamuna vielä ronkin haavaa jonkin verran, ja se tiristi pikkuisen nestettä / verta. toivon, ettei mitään ole jäänyt sinne sisään, ei Lisa anturan painelusta kyllä kamalasti tykännyt.

Haava on niin pieni, ettei sitä saa raotettua auki ja veri/nestepisara joka siitä nousee on sekin minimaalinen. Mutta lepäillään nyt pari päivää ja toivotaan, että paranee nopsaa ja hyvin ja reaktioni olisi vain hätävarjelun liioittelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti