sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Manun treenejä + kasvattien kuulumisia

Facebook on kuhissut kuvia ja tunnelmia Messarista ja Voittajanäyttelyistä. Oi sitä tunnelmaa - kyllä mekin vielä joskus!! :) Ehkä Manu on ensi vuonna karvoissaan tähän aikaan? Nyt lomalta tultuamme se oli nakannut kaikki karvat pois ja lisää on irronnut vielä sen jälkeenkin. Keväällä se oli muhkeimmillaan viimeksi, joten sinne me koetetaan joku näyttely sijoittaa - se vain, että taitaa joskus toukokuulla olla seuraavat lähialueen showt, ellei Tamminäyttelyyn piipahdeta, jos siltä näyttää... kohta kai sinnekin jo pitäisi ilmoittautua.

Me ollaan nyt sitten vaan treenailtu, ja onhan sekin! Viikolla käväistiin pari kertaa omalla pihalla, siitä on video, videolla siis 2+2 harjoitetta, ja Manun keinu, joka jätetään varmaan kokonaisena suorituksena muhimaan ja jatketaan nopean suorituksen vahvistamista. Lopuksi videolla vielä Aata naksuttimella tehostettuna, jotta oikea paikka vahvistuisi.



Hallilla koetin ensin toteuttaa (kun kameran akku oli latautumassa) ilmeisesti aika suureellista suunnitelmaa ratapätkästä, koska sain maksimissaan kolme perättäistä estettä toimimaan. Nyt tässä taas näkyy minun tyypillinen hoppuilu ja himo, joten annan nyt turhanpäiväisille ohjauskuvioille piupaut, ei auta kun ei osaa eikä ehdi vielä, niin täytyy tyytyä perustreeniin ;) Ja niinhän sen pitäisi oikeasti oikeasti mennäkin (muttaku!).

Ei muttia.

Joten onneksenne ratapätkästä ei ole todistusaineistoa. Pääsin kyllä palkkaamaan Manua joka välissä, namilla, ettei se semmoiseksi palkattomaksi jankkaamiseksi mennyt, mutta jotain siitä ehkä jäi Manun mielestä puuttumaan, kun lelu otettiin kuvioihin vasta hyppytekniikkaa varten.



Tällä kertaa mittasin estevälit tarkoin 180 / 27cm (joka on siis kenkäni mitta) ja jalkojen määräksi jäi siis 6,6kpl. Ja hyvä tuli, kuten videokin kertoo!! :) Nelli tulikin juuri viimeisen 50cm hypyn jälkeen ja unohdin palauttaa korkeuden takaisin 25:een. Mutta korkeus siis nousevasti 25-35-45-50.

Lopuksi kujapujoa melko ahtaalla, täysillä ohjureilla. Kotona tehtiin tosiaan pitkästä aikaa tuota 2+2 harjoitetta.



--

Nellin (Jore x Lisa) ja Emilian kanssa ollaan nyt ahkerasti treenailtu ja reilun viikon päästä jatketaan vielä varmaan pari kertaa ainakin ennen joulua. Nellistä on siis tullut oikea kettutyttö viime aikoina ja sen lisäksi että se on kunnolla syttynyt vain ketuille ja myyräjahdille, haasteensa tähän lajiin tuo se, ettei se ole riistävietistään huolimatta oikein syttynyt leluille, sekä se että se välistä tuntuu hieman hämmentyvän tällaista toimintaa jossa emäntä sohii ja kasvatti kiljuu (riemusta) :D Mutta hyvä siitä tulee, todella iloinen, aivan ihana neiti se on.

Ja niin, kamera oli mukana mutta aineiston ottaminen jäi taas!!! :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti