perjantai 22. lokakuuta 2010

Iorek

Tässä on Iorek Byrnison, elokuvasta Kultainen Kompassi.













Ja hänen mukaansa ajattelimme nimetä myös Allun :) Eli tuttavallisemmin (Jore, Järkäle, Jääkarhu, Jortikka, Jorma) Rakkaalla lapsella kun on monta nimeä - jo nyt :)





















Kävi nimittäin nyt niin, että tämä valkoinen herra jääkin meille. Ei me uskalleta antaa sitä minnekään muuallekaan! :0 Turo lähtee siis Annelle, se nyt vaan oli tarkoitettu niin, ihan alusta asti, me ei vaan heti sitä hoksattu. :) Onnea Anne nyt virallisesti tulevasta perheen lisästä!

So what I'm saying is, Iorek stays here and Turo, the tricolour boy, will go to Anne in Tornio :) It seems that this ones so much more, well, just a lot more everything, that we've got no other choice! ;D

10 kommenttia:

  1. Kiitos,Anne on niiiin onnellinen! Palikat loksahti kohilleen, jokin vaan minun sydämessä sanoo että Turo on meiän poika, ja Seppoki ihan selvästi rakastu siihen! Allukin on niiiin rakastettava pakkaus...mutta jokin vaan Turossa on kiehtonut alusta alkaen, uskon että näin se menee oikein!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, näin sen vaan piti mennä :)

    Teillä on nyt sitten taas nimenmietintä pulma! :) Itse olisin antanut Turolle nimeksi Korppu, mutta juu, Esa ei siitä niin innostunut. Iorek oli yhteinen päätös, pakkohan se oli nimetä jääkarhun mukaan!

    VastaaPoista
  3. Seppo ehotti kotimatkalla että voisko se ola Aapo, no aika pehmo mun mielestä, vaik toisaalta haluaisin antaa Sepon päätää koska olen kuitenkin niin kiitollinen et ylipäätään saan tämän ihanan pikku riiviön!!

    VastaaPoista
  4. Ehkä se on vähän Aapon olonenkin, kun se kuitenkin on vähän pehmo :) Mutta makustelkaa, ymmärrän kyllä, että jotain myönnytyksiä tekee mieli tehdä!

    VastaaPoista
  5. ylipäätään nimi tuntuu nyt pienimmältä pulmalta, olen vaan niiiin onnellinen tästä ratkaisusta, olen niin 100% vakuuttunut siitä että teimme oikeat valinnat, sydän sanoo sen!!

    VastaaPoista
  6. vielä pakko sanoa, että Turon ja Inkun ensikohtaaminenki, se ihana Turon oravaistuminen, ihan kuin meiän Turo vainaa, ja se varovaisuus millä Turo meni, ni se kiehto mua!

    VastaaPoista
  7. Niistä tulee varmasti oikein mainio pari, Turosta/Aaposta ja Iineksestä. :)

    VastaaPoista
  8. Mukavaa luettavaa =) Pitää sit tentata Anne sinua tiistaina, kohta se vaavi tulee teille!!!

    VastaaPoista
  9. Joo, keskiviikkona on sitten luovutus, onneksi, muuten voisi jäädä treenit väliin tällä viikolla ;) :D

    VastaaPoista