keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Selvennys

Luin tuossa edellistä kirjoitusta ja se kenties jäi hieman ristiriitaiseksi tulkinnaltaan... kenties :)
Kisat siis meni todella pieleen, siinä ei ollut mitään ristiriitaista - saahan sitä joskus synkistellä jos tuntuu siltä. Keväällä itsellä iskee myös hyvin helposti paniikki kaikessa (ja kyllä, olen itkuiikka ja itken herkästä ;)), kun lumet sulaa, piha paljastuu (roskat, lehdet, kukkapenkit, koirankakat jne), kisat lähestyy, koulut / kerhot loppuu, lapset kasvaa, linnut laulaa ja kaikenlaista tapahtuu koko ajan hirveästi ja pitäisi pysyä mukana.

Joten stressi tulee vierailemaan. Silloin kisatkin hyvin helposti menee pieleen (aijaa, ei mulla vaan oo mitään paineita, höh) Ja itkettää ja naurattaa se että itkettää ja sitten suututtaa! Näin se menee.

Mutta.

Kemiin tosiaan seuraavaksi ja otan tavoitteeksi, jos en muuta ehdi, paukutella keinua, Aata ja puomia perjantaina illasta ja lauantaina aamusta ennen kisoja täällä kotona ja JOS ehdin, niin piipautan käydä rämisyttelemässä keinua myös kotikentällä matkalla kisoihin, se rämisee paljon enempi. Vahvistamisestahan tässä vaan on kyse. Ja treenistä. Nytkin piti valitettavasti vain syödä töiden lomassa eikä ehdi ulos paukuttelemaan yhtään mitään eikä varsinkaan henkseleitä.

Pujottelun palikat on kans aika kehnolla mallilla, niistä on nyt tullut kisoissa virheitä - ja tuntuukin selkeästi että se toimii hyvin vain tietyillä tavoilla, joten sitä pitäisi oikeasti päästä ja alkaa treenaamaan. Omalla pihallakaan ei nyt keppejä ole, että oltaisiin oikein edes voitu treenata.

Mutta nyt takaisin töiden pariin. Tässä vain pikainen vuodatus tämän hetkisistä!















(Hyvä Leijonat!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti