maanantai 25. toukokuuta 2015

Tulokset + kaikki kisavideot

Selkeästi blogin kirjoittamisesta tulisi saada laiskanläksyä. Vinot pinot.

Kaikenlaista on tehty, päällimmäisenä tällä hetkellä Lisan arvokisatulokset, jotka junnaa paikallaan, likimain. Yksi aginolla saatiin torstaina omista kisoista Keminmaassa superhelpolta radalta, heh. Hypärillä tapamme mukaan reviteltiin hylsyn arvoisesti (haluan viimeisen sertin sellaiselta radalta että siitä voi olla Y L P E Ä, joten ei passaa löysäillä!). Eilen sitten palattiin Rovaniemeltä...

Keminmaan aginolla

Päästiin mukaan minivaunuilemaan Rovaniemelle C:n, Svean ja Igsyn kanssa ja olihan meillä mukavaa! On se vaan niin luksusta kun on oma lämmin mökki heti kisapaikan vieressä ja jos ei aivan kaatamalla sada ja ikkunat ole huurussa, saattaa nähdä radatkin lämpimästä käsin. Hyvin mahduttiin kaksi aikuista ja kolme aikuista koiraa. Ja ollaan kyllä kernaasti työntymässä mukaan uudemmankin kerran - Jällivaaran kisat heinäkuussa olisi niin huiput!! Vähän niinkuin Agirodun korvike täällä pohjoisessa :)

Rovaniemelle sattui varsinkin lauantaille kaamea sää - siispä erinomaista treeniä litimärin vaattein, koirin ja hiekkakentin. Kenttä oli välillä melkomoisessa kunnossa, mutta neljän radan joukkoon mahtui silti kaksi oikein sujuvaakin suoritusta joista tuloksena A-radan hylkäys ennen pujottelua sekä C-radalta viittä vaille nolla hypyltä kieltäytymisen muodossa, kun en vaan antanut toisen rauhassa tehdä loppuun (oih ja voih sitä surkeutta!). Sen tai oikeastaan sen viimeisen radan myötä myös kaatuivat siis SM2015-haaveet, nyt kun vaan en enää voi saada kahta aginollaa mistään viikon sisällä. Viimeiselle eli D-radalle kartutin yhden kiellon putkelle ja lopulta hylyn toiselle putkelle, nekin täysin vältettävissä, jos olisi ollut ajatus mukana loppuun asti. Mutta kontaktit alkoi jo vähän siinä vauhdissa pettää...

Videoissa kannattaa naksutella HD:t päälle, näkyy sillai paaaaljon paremmin isolta näytöltä.

A-rata (hyppy)


Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=laH6H4hGqMY

B-rata


Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=ATzfqtoqfec

C-rata


Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=QPUvi36ocG0

D-radankin sain vielä, vaikka omasta puhelimesta akku jo tyhjenikin :) Kiitos N!


Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=W8YkbbL0EEs&feature=youtu.be

B-radalla Lisa ohjuroitui muutamalle ei suoritettavalle esteelle ja D-radalta harmillinen kielto putkelle :/

Mutta. Ne kisat on nyt takanapäin. Olen ilmoittanut meidät Ouluun iltakisoihin viikon päästä, ja kahden viikoon päähän sunnuntaille pariin agistarttiin Virpiniemeen. Ja iltakisoihin SM:eihin mennään myös. Joten kuka tietää, ehkä onni on vielä myötä ja päästäisiin ensimmäistä kertaa testailemaan ratoja karsintoihin. Ei tässä vaiheessa ainakaan voi luovuttaakaan.

Jos minulta kysytään, niin kyllä minä vielä uskon meihin. Meno on aika lailla sujuvaa nyt, enempi vaan haluan varmuutta ja itsenäisyyttä kontakteihin ja niitä onneksi päästään vielä treenaamaan ja ehditäänkin hyvin. Itsenäisyyden myötä kontaktien suoritusvauhtikin lisääntyisi ja sitäkin tarvittaisiin, niihin palaa aikaa, mutta kisoissa en ala hoputtamaan. Puomi on hyvä, keinu on hyvä, Aa on juoksuhko-epämääräistyyppinen-tilapäisratkaisu, joka ei välttämättä pysy kasassa tuollaisenaan kovin kauaa. Jaa-a, enkä tiedä haluankokaan, kamalan pitkä nimi sillä.

Tässä vielä ratapiirrokset:

Mika Moilanen Keminmaa 21.5.2015
A-rata


Petteri Kerminen Rovaniemi 23.-24.5.2015
A-rata


B-rata


C-rata

D-rata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti