perjantai 15. toukokuuta 2015

Yksi pois parvesta

Igsy lähti jäädäkseen ja sen uusi koti on nyt Svean kaverina C:n luona. C jos kuka koiraihmisenä ymmärtää miten kerrassaan mainio ja täydellinen tuo typykkä on, osaa katsoa sen mahdollista oirehdintaa ja pystyy myös tarjoamaan sille sopivaa virikettä ja liikuntaa. Igsy on voinut C:n luona hyvin ja tulee huomenna hierottavaksi, koska edellinen kerta peruuntui.

Ikävä ja totuus iskikin vasta nyt, kun C oli laittanut kuvan uudesta laumanjäsenestään tänään omalle FB-sivulleen. Ei se iskenyt silloin kun sanoin C:lle, että jos kaikki menee hyvin, voi Igsy jäädä, eikä silloin kun Carina sanoi kaiken menneen hyvin ja Igsyn voivan jäädä, eikä edes tänään kun annoin paperit ja tulostin omistajanmuutosanomuksen. Se iski kun näin ne nappisilmät ja sen kaulareuhkan ja ne kauniit korvat. Se on se ikävä joka sillälailla iskee. Kun se kerran oli meidän ja sitten kaikki meni miten meni... Ei sille vain voi mitään. Näin on parempi.

Tiedän, että Igsy tulee voimaan hyvin siellä. Sillä on siellä ihanin Svea ystävänä ja C osaa katsoa jos se alkaisi vielä oirehtimaan. Meiltä tietenkin on ikuinen hieronta-apu ja tuki kaikessa. Ja se siellähän on meistä alle kilometrin päässä, siellä ei niin kaukana.

Olet rakas ihanin rakkauspakkaus ja toivon sinulle vain kaikkea parasta. Anteeksi.


2 kommenttia:

  1. Ikävä on tietenki, mutta älä ole pahoillasi, joskus vaan lauma ei tule toimeen. Tunnen kyllä tuon pettymyksen tunteen, olen kokenut sen niin monta kertaa. Mutta ainahan on tärkeintä että koiralla on hyvä olla ja saa paljon huomiota. Ja paikka on ehdottomasti oikea, sen kertoi mulle Jupe aikanaan.

    VastaaPoista
  2. Niin on, kiitos Kaija. Se on vaan niin hieno tyttö ettei sitä voi olla ikävöimättä <3

    VastaaPoista