tiistai 3. maaliskuuta 2009

Lumentulo ei vain lakkaa...

Lisa taitaa tietää että eilinen myräkkä vain jatkuu ja nukkuu sikeästi edelleen. Sitä ei eilen olisi voinut vähempää kiinnostaa ulkona oleminen ja heti kun se oli taas kartalla, eli tiesi tarkalleen missä ulko-ovi on, jalat vei tuhatta ja sataa sinne. Enkä voi kyllä moittia. Koko eilisen tuhuutti tulla lunta, ilmeisesti koko yönkin ja piha aurataan varmaan vasta tänään. Onhan nuo koivet jo jonkin verran saaneet toki pituutta, mutta ei aivan tarpeeksi vielä tuohon lumessa kahlailuun. Massukinhan siinä aivan paleltuu. Mitenkähän mäyräkoirat pärjää?

Meillä on Foxyn kanssa nyt ylipitkä treenitauko juuri ennen kisoja, kun halli on täynnä jos jonkinlaista toimintaa viikonloppuisin ja tällä viikolla ei ole treenejä. Eli nyt olisi sitten aika käydä oma-aloitteisissa treeneissä, jos vain Esa tulisi joskus ajoissa töistä että ehtisi hallille ennen treenivuoroja. Ei taida olla tapahtumassa. Ehkä pitäisi Esan antaa osaa se sen haikalema Range Rover jos jouduttaisiin sitten ostamaan joku pieni kauppakassikin millä pääsisin treeneihin päivällä. Koska päivisinhän minulla ei ole kuin aikaa. Tai ainakin jonkin verran aikaa.

Minulla on realistisena ;) tavoitteena saada seuraavista kahdeksasta startista viisi nollaa... Tämä siis siksi, että olemme ehkä lähdössä toukokuussa treenimatkalle ja kaikki muut ovat jo kolmosluokan kisaajia. Olisi sitten paljon helpompi kulkea kisapaikalla kun kaikki reissulaiset olisivat jo siellä kolmosissa. Joten viisi nollaa seuraavan kahden kuukauden aikana. Onhan se mahdollista. Pitää vain luottaa itseensä ja koiraansa ja olla hosuamatta siellä kentällä. Kyllä me oikeasti osataan.

Ikkunalaudoilla alkaa olla lunta jo niin että se peittää 25% näkyvyydestä. Oikeasti, ei tarvita enää, pliis!!!

2 kommenttia:

  1. Tuota minäkin tässä harmittelen siis lumen tuloa. Sataa taas jatkuvasti ja koko piha olisi minun aurattava. Tarja lähti veljensä luo muuttoavuksi. Mulla on niskat tiukoilla ja päätä särkee vaan kolan varteen on vain tartuttava.

    Hyviä vointeja teille kaikille!!!

    VastaaPoista
  2. Moi vaan meiltäkin täältä lumen keskeltä. Kylläkään nyt ei ole täällä itärajalla satanut kovasti pyryttämällä, on ollut pakkasta, mutta nyt on lauhtunut -5 asteeseen, joten jos ne sateet tulevat teiltäpäin tänne

    VastaaPoista