sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kalenterit uusiksi

Menot ovat muuttuneet niin, ettemme mene Vitikaisen koulutukseen eikä valitettavasti vieläkään pakkasralliin joka viime vuonnakin jäi välistä :( Nämä siis juoksujen takia. Ja Kajaanin hommatkin jäivät nyt siis välistä.

Harmittaa vähän, kun Kemi olisi ollut tuossa niin lähellä ja Ouluun lähtiessä menee aina koko päivä ja vauvan takia, joka täytyy jättää kotiin näin talven pakkasilla ja kun se muutenkaan ei ole se helpoin matkatoveri sekä syö vain äidinmaitoa, on kohtuu vaikeaa kulkea kisoissa useana päivänä, ihan vain omantunnonkin kolkuttaessa. Mutta kyllähän tämä tästä kevättä kohti helpottaa, eikä niitä kisoja joka viikonloppu täällä pohjoisessa ole edes mihin mennä, kerran kuussa lähinnä, jos sitäkään. Pian varmasti Ilsen voi ottaa jo mukaankin haukkuralleihin :) Viimeistään kesällä sitten!!

Meidän ekat kisat tälle vuodelle ovat näillä näkymin nyt siis Haukiputaalla kuun lopussa, helmikuussa Oulussa ja sitten maalikuussa sekä Oulussa että Haukiputaalla. Huhtikuussa ei kisoja tällä alueella ole ollenkaan, vois vaikka miettiä jos sitten lähtisi jonnekin kauemmas - tai sitten ei. Mutta vähänlaisesti näitä startteja nyt sitten kuitenkin on, kun missattiin nämä alkuvuoden 7kpl. Toukokuussa taisi olla joka viikonloppu jotain tässä Oulu - Rovis akselilla, että silloin edes. :) Näitä siis odotellessa... Lisallakin tulee 18kk täyteen toukokuun 1. päivä, saa nähdä mitä me ehditään siihen mennessä oppia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti