keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Tulee kiire

Lisan kanssa kävästiin eilen hallilla sitten taas, olikin kyllä hyvä, kun ehdittiin maanantainakin pistäytyä se varmasti auttoi eilispäiväiseen. Vähän se oli alussa ihmeissään muista koirista ja pikkuisen pisti häntää matalalle välissä, mutta syötin nakkia nakin jälkeen ja heittelin kovasti palloa niin jopa se siitä piristyi ihan villiksi asti!!

Treenien tasosta hämmästyin myös, mutta onhan se jo jatkokurssi, ja mietiskelin, että kuinkahan meidän Lisan kanssa käy, kun ollaan niin vähän harjoiteltu, mutta neitipä meni ihan yhtä hyvin kuin muutkin, vähintään! Ensin otetiin hyppy-hyppy-putki -suoraa namikuppi päässä, otin ensin putken takaa, sitten yhden hypyn takaa ja lopuksi kahden ja joka kerta meni hiensti. Rimat tosin edelleen 25cm, koska kirppana vilahtaa muutoin helposti alta! Lisa kulki myös todella hienosti irti hallilla, ei se välittänyt muista tai mahtoi vähän pelätäkin niitä ja siksi pysyi vierellä ja mikäs siinä, kun äidiltä sai siitä hyvästä nakkia!

Tämän jälkeen heti vaikeutuikin, sillä piti valssilla osata ohjata putkesta syrjään hypylle. Lisa kun on vielä niin uusi lajissa, sitä ei putket niin kova vedä, se kuunteli minua oikein hyvin ja jos itse olisin osannut sijoittua paremmin ei meillä olisi ollut mitään hätää, mutta koira siis kuunteli ja sain jotenkin kutenkin valssattuakin... heh. Ihan hyvää tekee näköjään minullekin nämä treenit.

Kamala ahdistus iski viikonloppuna, kun sain kuulla muutamia terveystietoja Foxylle mietitystä uroksesta ja jouduin luopumaan reissusta sen luokse. Ahdistusta lisäsi noin kymmenkertaisesti eilen tehty havainto, että Foxy näyttäisi olevan aloittelemassa juoksujaan ihan tässä muutaman päivän?? sisällä mahdollisesti jo! Ei pysty.... No, ei se ole auttanut kuin kysellä muutamaa urosta lisää, kennelnimi on virallisesti minun 15. päivä, joten siihen mennessä on kotisivuillakin sitten se lopullinen valinta julkaistu.

Lisa's agilitytraining yesterday was a lot of fun, and she enjoyed it, too, when I fed her with sausage all the time and threw a tennisball for her :). She also did the exercises quite impeccably and I'm very proud of her, as we really haven't trained a lot with her yet and this far she's been very unsure in dog and people crowds. You wouldn't have noticed any unsureness now!! I could also keep her free without a leash and she wouldn't go anywhere but wait for her sausage bites and the ball just beside me. :) Such a busy little girl she is!! I actually thought I would let Esa get a go with her, but I'm not sure If I want to now, when Foxy's going for her maternal leave, and I have no dog to train or compete with this Spring. Yes, it really seems Foxy is starting her heat already, and I had to change my male plans too, as I got some new info just a few days ago, so she's yet without a male and I've got like maybe only couple weeks or a lot less to make up my mind! Not nice.

Rommi would be very much interested in Ilse when she's on the floor. I woudn't mind them licking her, which is what they would all love to do all the time, if it always wasn't the ears, the eyes or her mouth. :P Otherwise it's been quite calm around here, waiting for the day when she's gets loose!! I mean, learns to move and especially grab. I wonder if Rommi will be so much interested in her anymore... I know the girls won't.

1 kommentti:

  1. Jänniä aikoja teillä, toivottavasti selviää sulhanen. Rocky ois halukas rakastamaan Foxya kovasti ;o)
    Pidän peukkuja teidän Kajaanin reissulle, agia ja kauneuskisat :) Kehässä tais n. 20 koiraa. Täällä sinnitellään 35 asteen pakkasessa, sais lauhtua. Koiratkaan ei pääse lenkille. Roosa ei meinannut eilen ollenkaan asioida ulkona, kun paleli !

    VastaaPoista