maanantai 8. maaliskuuta 2010

Oulu sunnuntaina

Sunnuntaina haettiin Oulusta yksi ruusuke C-radan kymppituloksella :P jolla sijoituttiin ensimmäisiksi ja tehtiin ihan mukiin menevä hylätty rata, jossa Foxy valitsi putken sijaan kepit!! Olin siitä niin yllättynyt, ei tullut mieleenkään, että se tekisi kepit, kun putki kerran on tyrkyllä, mutta niin siinä kävi ja olin tähän hylkyyn ihan tyytyväinen "pujotteluhullu" -koira kuulostaa ihan oikealta agilitykoiralta jo, heh ;)

C-rata tuli videollekin, mutta lataan sen vasta myöhemmin toisella koneella. D-rataa on sen sijaan kuvattu vasta maaliintulon jälkeen. Jotain meni vikaan sen nappien painamisen suhteen. ;)

Ekan radan kymppi tuli puomilta... ja taas riman pudotus. (nyt omatunto soimaa ja Foxy pääsee taatusti hierottavaksi ja useampaan otteeseen - ja puomitreeniä valtavasti lisää!!! Harmittaa kun kontaktikapistus on tuolla metrisen hangen alla..)

Tähän tulee video...

Vaikka yritys oli kova, ei päästy kolmosiin vieläkään. Kyllä minä kakkosluokassakin ihan viihdyn, luulen vain, että Foxya olisi helpompikin ohjata, kun radat olisivat vähän koukeroisempia? Tai sitten olen aivan väärässä... Seuraavat kisat on haukiputaalla kahden viikon päästä. Sen jälkeen kisataukoa kuukauden verran. Meillä onkin muutto siinä välissä, onneksi paikka on jo ennalta tuttu sekä koirille, että meille - muuttostressikertoimet pysyy huomattavasti matalempina! No, remontin takia täällä varmaan silti ehditään repiä hiuksia päästä kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti