tiistai 26. heinäkuuta 2011

50 vrk

Lisan viideskymmenes tiineysvuorokausi alkoi tänään. Normaali tiineys kestää siis n. 63 päivää plus miinus muutama. Kuvissa se näyttää tältä:



































Ylemmässä kuvassahan se näyttää suorastaan sirolta! :D Mutta oikeasti se on aika tankki jo.. raukka-reppana! Ja vielä vähintään se 10 päivää lyllerrettävää!

Paperiasiatkin alkaa vähitellen selkenemään, tämä kun ei tosiaan pitänyt aivan näin mennä ja olen saanut vähän (aika paljon) ylimääräistä stressiä kärsiä nyt sitten viime päivien aikana. Mutta helpotuksen huokaus alkaa tosiaan jo päästä huulilta... toivotaan todella, että huolimattomuudesta ja virheistä oppii ja että tämmöistä ei enää tapahtuisi.

Silti sitä on onnellinen kaikista kolmesta koirastaan, rakastaa niitä eikä toivoisi yhdellekään mitään pahaa sattuvan. Pennuista tulee tosiaan Witty Fox pentuja, että nyt saakin sitten ihan todenteolla alkaa järjestämään pentutapaamista ja toimintaa, kun WF-luku kasvaa arvatenkin aika monella :) Ultrassa lääkäri kuvasi vatsan koiran seisoessa, tuuppasi anturin vatsan kylkeen ja tuumasi siitä, että kolme tässä heti näkyy ja normaalilta näyttää - siinä se, sen enempää ei kaivellut. Foxyn 1-3 palleroa taas syynättiin niin hartaasti Foxyn maatessa selällään "leikkauskourussa" tai mikä se lie. Vaikka minulle kolmekin hyvin riittäisi, eiköhän me pärjätä useammankin kanssa.

Vähän huolettaa tuo Lisan koko, on kuitenkin vain sen reilut 32cm eli aika piskuinen narttu. Jore ei onneksi ole myöskään iso, himpun verran yli ihannesään (36,5cm), mutta onhan sillä kuitenkin ihan reilun kokoisia sukulaisia. Lisan pentue ja sisarukset kuitenkin syntyivät ihan normiteitse, joten samaa toivotaan jäkikasvullekin sitten. :) Tuli tämä kyllä niin äkkiä... ei ollenkaan ole päässyt koiran tiineydestä nauttimaan, sekin kun on niin jännää aikaa. Koetetaan ottaa kovasti kiinni nyt sitten menetettyjä päiviä.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä odotukseen!
    Mini on vielä Lisaakin pienempi (~30cm) ja hyvin jaksoi punkea viisi penskaa pihalle. ;)

    VastaaPoista
  2. Ja oli sillä Minilläkin kyllä aika valtava vatsa! Sitä odotellessa/kauhistellessa sitten :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Mari, kaikki tsempitys onkin tarpeen <3

    VastaaPoista