maanantai 18. heinäkuuta 2011

MM-karsinnat

Jännittävät maajoukkuekarsinnat ovat nyt takana, tulospalvelu ja livestream pelasivat ihan kiitettävästi viikonlopun aikana, joten pääsi oikeasti jännäämään kisaajien puolesta!

Valitut maajoukkueet näyttävät kyllä oikein hyvältä ja mikä hauskinta, medeihin saatiin ensi kertaa edustamaan parson, varakoirakoksi PM-kisoihin lähtevät Mikael Mildh ja Nipa! :) Ihan virallinenkin paikka, eli 4. sija, oli kyllä pienestä kiinni, sillä joutuivat uusimaan radan Taneli Ikäheimon ja mudi Pantsen kanssa päättääkseen 4. ja 5. sijasta finaalissa. Medi-joukkueeseen tiensä raivasi myös Rovaniemeläinen Emma Vasko ja villakoira Linus. Emmalla onkin kyllä ohjaus niin kaunista katseltavaa, että paikkansa ovat kyllä ansainneet. :) Carolina Pellikka ja sheltti Kerttu Torniosta pääsivät maajoukkueeseen jo kolmannen kerran peräkkäin ja vielä yksi pohjoisen koirakko, Haukipudaksen Mari Kaplas ja kelpie BC sijoittuivat finaalissa pisteillään 1.:ksi ja näin siis upeasti maksien maajoukkueeseen. Että oikein hienosti täältä pohjoisesta edustusta tänä vuonna!

Oman seuramme Emma revitteli borter Totin kanssa vielä viimeisellä finaali-radalla hienon nollan ja sijoittuivat tässä äärimmäisen kovassa seurassa lopulta 9.:ksi, että kyllä voi heistäkin olla oikein ylpeä!

Tällaiset karkelot tällä kertaa, pian jännätäänkin sitten European Open kisoja Itävallassa ja toivotaan suomalaisille edustajille paljon onnea ja menestystä.

Totesin vain itse, että maailman mestareiksi meillä on Foxyn kanssa vielä pitkä matka, neljä vuotta on jo yhteistä matkaa takana ja treenit tauolla vähän väliä, mutta vielä meillä on sitä yhteistä aikaa jäljelläkin ja jos ei muuta, upea opettaja se on kyllä ollut, minun pieni Foxy ja paljon se tulee vielä opettamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti