torstai 8. joulukuuta 2011

Jytky 4 kk

Jytky ja sen myötä koko B-pentue täytti tänään 4 kuukautta :) Vain vuosi sitten taisin kirota kotonani riivistelevää kolmikuista valkoista parsonin palleroa, samassa jamassa siis taas!! Josko sitä nyt ottaisi opikseen edes joksikin aikaa... ;) Vaikka johan tuo Jorekin on melkein aikuisen iässä, tosi rauhallinenkin jo (sisätiloissa ainakin), että voisi vahingossa erehtyä ihan luulemaan vanhemmaksikin...!

No, Jytkyä ei vielä erehdy luulemaan vanhemmaksi. Aikalailla se on vaan jalkoja tällä hetkellä, semmoinen honkeli, vaikka pienikokoisesta nartusta se jo menee.. :0 Uroksen mittoja sillä ei kuitenkaan ole vielä ollenkaan, sentään, ei massaltaan eikä korkeudeltaan. Kun olen vähän kauhistellut tuota sen kasvuvauhtia. Mutta ehkä jostain takaa tulee tätä nopeakasvuisuutta, olihan Aapo-setäkin nopsaa miehen mitoissa veljeensä verrattuna. Olen sitten hyvin harkiten syötellyt poikaa, ettei ainakaan vahingossa menee liialliseksi ja tule sitten jotain ongelmaa.

Semmoinen kaheli, herttainen poika se on. Heti tykönä kun pikkuisen viheltää tai kutsuu ja pusuttamassa naamaa. Häntä heiluu ihan lakkaamatta. Aika herkästä se kuitenkin vielä hampaitaankin käyttelee ja hyppii vasten, että saapi tosiaan Ilsen kanssa olla tarkkana. Ilsekään kun ei osaa kyllä ei yhtään käyttäytyä noiden koirien kanssa kun sitä ei huvita tai uhmis vaan iskee. Siinä meinaa olla kestäminen itsellä vähän koetuksella... MUR!

Mutta tässä herttainen kuva herttaisesta pojasta, Jytky 4kk! (ehkäpä poseeraustakin tässä pian)




















Jytky oli tiistaina mukana treeneissä, kun meitä oli vain kaksi. Se pääsi pikaisesti nuuskuttelemaan likeltäkin ensin häkissä niin pelottavalta vaikuttanutta espanjanvesikoira Uunoa, joka osoittautui ei ollenkaan niin pelottavaksi oikeasti ja sitä saattoi varovasti nuuskutella uudemmankin kerran. :) Häkissähän tuo sitten sai olla kun Foxyn kanssa treenattiin ja vähän meinasi itkettääkin, mutta aika hienosti kuitenkin jo osasi olla.

Mutta jos sitä sitten koittais nukkumaan lähteä, kun alkaa talo taas olla niin hiljainen ympärillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti