torstai 29. joulukuuta 2011

Sampan kanssa

Täällä vielä ollaan joulun vietossa Sotkamossa, Samsamin kanssa. Lisa-mamma lähti kotiin Esan mukana, sillä alkoi taas juoksutkin, toivottavasti ovat kotona selvinneet ongelmitta eikä uutta pentuetta ole tuloillaan, heh heh...

No juu. Samu on täällä ollut oikeinkin reippaana. Pikkuisen on vissiin mörkökausi nostamassa päätään ja pimeässä kulkeminen vähän jännättää. Häntä ei tosin alas laske, mutta selkästi rivakammin kuljetaan kotiin päin ja kaikki vähänkin epäilyttävä nostattaa korvat tai karvat pystyyn. Kylillä ollaan käyty kulkemassa päivittäin, tälle aamulle sattui keskusta täyteen lumiauroja, vaikkei ne sitten yhtään jänskättäneetkään, ehkä se yleinen meteli ja kolina piti kuitenkin koiran oikein varuillaan ja topakkana koko ajan. Roskisautoa katseltiin kanssa pidemmän aikaa ja yksi kiltti tyttö pyynnöstä antoi Samulle vähän makkaraakin, etteivät kaikki ihmiset vain pyyhältäneet ohitse hirvittävää vauhtia.

Ylihuomenna koittaakin sitten se päivä, kun tämä viimeinenkin kullanmuru muuttaa uuteen kotiin. Samua kävi viime lauantaina eräs pariskunta täällä sitä katsomassa ja nyt tulevana lauantaina lähdemme pennun kera Kajaaniin viemään se uuteen kotiinsa. Tulevaisuus enteilisi kenties satunnaisia metsästyshommia, agilitya, tottista ja sen sellaista, aika näyttää!! :) Ihanalta kodilta vaikuttaa tämän viimeinenkin, onnekkaita ollaan oltu ja helpotusta voi vain voi tuntea, kun urakka on pian takana päin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti