lauantai 18. joulukuuta 2010

Treeniä koulutusta varten...

Toivottavasti viiraukseni laittaa laulunsanoja Rommille ei saanut ketään luulemaan, että on tapahtunut jotain muuta kuin kodinvaihto... :) Minusta vain laulussa oli jotain kohtia jotka hyvin sopi meidän ja Rommin suhteeseen, että julkaisin sen blogissa, vaikka ei ole tapana noin tunteilla julkisesti ;) Rommi viettää parhaillaan ensimmäistä mökkiviikonloppuaan uudessa perheessä ja kuulumisia taas ensi viikolla siitä viikarista.

Tyttöjen kanssa oltiin tänään hallilla ja olihan meillä Jorekin mukana :) Tultiin vaan vähän väärään aikaan, päällekkäin toisen treenaajan kanssa, eikä sitten ehditty oikein treenata, kun tarkoitus oli Jorenkin kanssa ottaa vähän jotain ekaa kertaa. Siellä se kuitenkin juoksenteli putkia Foxyn ja Lisan perässä kun saivat alussa vapaasti jaloitella. Se valitettavasti vain otti jo pihalla tehtäväkseen haukkua Carinan jöötille koko ajan, Qvittra kyllä koetti sanoa sille välillä takaisin, mutta ei se Jore oikein sitä ottanut tosissaan :P Aika rasittava.

Meillä oli lyhyt rata tytöille, jolla Foxyn kanssa silti onnistutiin kämmäilemään ja toisella kertaa lähdön kanssa oli todellisia ongelmia, kun ei sitten ei millään meinannut pysyä takapuoli tai mikään muukaan ruumiinosa maassa ja sitä lähtöä sitten jankattiin ja jankattiin. Olihan sillä meno päällä myös ja pistäisinkin tämän tottelemattomuuden ehkä tennispallon piikkiin ja ehkä myös harjoituksen vähyyden. Aivan liian vähän ollaan treenattu viimeisen kahden viikon aikana, kun ollaan vaan hummattu ympäri Suomea.

Huomenna meillä on sitten koulutus Haukiputaalla a la Jänesniemi! :) Lisa pääsee juoksemaan Carinan kanssa ja minä tietenkin Foxyn. En aio näyttääkään tennispalloa hallissa, nakkia vaan, jos se yhtään auttaisi. Mennään sen verran aiemmin, että ehditään katsoa myös muiden treenejä, kun ajateltiin olla ensimmäisinä lähtövuorossa omassa ryhmässä. Vielä ei jännitä, mutta huomenna varmaan kyllä ;) Saa nähdä onko rata yhtä kinkkinen kuin Janitan rata viime kuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti