maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulukuulumisia

Ihana joulunvietto alkaa olla ohitse, Esa kun lähtee taas huomenna töihin. Vietin suurimman osan "lomista" Ilsen kanssa oman suvun luona Sotkamossa ja eilen vasta tulimme Esan mukana kotiin. Esa toi Joren muutamaksi päiväksi Sotkamoon kylästelemään, jotenkin tuntuu, että se on paljon rauhallisempi kuin Foxy oli pentuna; pistäydyttiin kotiin tullessa Oulussakin syömässä ja se tulee paljon rauhallisemmin toimeen Rolle-kultsun kanssa kuin Foxy aikoinaan, Foxyhan ei pentuna pysynyt hetkeä paikoillaan ja Rollen kanssa niitä joutui pitämään hyvin pitkälle eri tiloissakin :P Jore pisti välillä jopa pitkälleen, vaikka suurimman osan ajasta luonnollisesti meuhkasi ympäriinsä, Rollekin kun sattuu olemaan harvinaisen leikkisä viisivuotias kultsupoika :)

Kajaanin näyttely lähestyy ja Foxy oli jo kehittänyt itselleen paksun harjan selkään, jonka nypin tänään pois. Se on vähän liiankin kalju nyt, sillä jostain syystä se ei enää kasvata selkään kunnolla pohjavillaa; en oikein ymmärrä mistä se johtuu... Se on vain äärimmäisen karkeaa karvaa tikutäynnään. Ehkä jäykällä selkänahkalla on ollut jotain tekemistä tämän pohjavillan katoamisen kanssa. Selkänahka tuntuu nykyisin kyllä oikein hyvältä, joten toivottavasti se pohjavillakaan ei olisi aivan lost case. Lisakinhan on ilmoitettu, joten Esa saa harjoitella handlausta myös, ollaan nimittäin yhtäaikaa kehässä! ;) Jore saa siksi aikaa mennä veljen luokse hoitoon ihastuttamaan Pökö-käppänää, reppanaa.

Rommilta on tullut taas hyviä uutisia, ainoa ongelma on vähän syömisen kanssa, kun ei ruoka ole meinannut maistua, alussa hyvinkin, mutta nyt koko ajan huonommin. Lauman paine on tietenkin kadonnut, Rommihan ei meille tullessaan ollut mikään hurja syömään ja se täytyi opettaa omassa rauhassaan, ettei muut (Opa tai Foxy) ehtineet jossain välissä tyhjätä sen astiaa. Sen jälkeen Rommi on meillä ollut toiseksi paras syöjä - heti Lisan (tai Opan) jälkeen :) Joten toivotaan, että se rytmi sieltä taas löytyisi.

Tässä vielä Rommin jouluterveiset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti