keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Varsinaiset reikäpäät...

Ihan mahotonta touhua... Lisalla nimittäin. Se nyt juoksujen aikaan on alkanut semmoiseksi kukoksi tunkiolla, ettei jatkossa voi varmaan enää edes päästää Foxyn kanssa yhtäaikaa ulos. Ne oli eilen ennen nukkumaanmenoa käymässä pihalla niin, että Rommi oli erikseen ja muut isolla pihalla. Otettiin viiden minuutin päästä takaisin sisälle niin Foxylla on pää täynnä reikiä, kaula aivan kuolassa ja verta joka paikassa! Lisalla aika paljon vähempi... Eikä se Foxykaan ihan niin villin näköinen ollut, verta oli vähän eikä reiät oikeastaan vuotaneet, huomasin vasta kun katsoin Foxya lähemmin, että parrassa oli melko reilusti punaista. Löysin siltä sitten pesun yhteydessä reiän kuonon vierestä, toisen pallon muotoisen naarmun, mistä iho oli irronnut ja vielä yhden reiän ja naarmun leuan alta.

Ihan sovussa ne tuli sisään, mutta kun olin pessyt Foxyn, se kävi vähän vielä nostelemassa häntäänsä ja karvojansa Lisan häkin edessä, koska olin laittanut Lisan häkkiin, että se saisi välillä vähän tuuletella vuotavaa takapuoltaan, sille kun tulee jatkuvasta housujen pidosta hankaumat lonkkataipeisiin.

Että tämmöistä täällä, neidit vähän mittelöi! Kaikki alkoi pennuista, jatkui imetyksen aikana ja tietenkin vielä päälle Lisa alkaa juoksuilemaan, kun Foxy ei olisi enää niin puolustavainen Jorea kohtaan. Mutta näillä mennään, kyllähän tämä tästä vielä rauhoittuu... joohan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti