lauantai 29. lokakuuta 2011

Kaupunki reissusta

Kaupunkireissu sujui aivan yli odotusten :) Molemmat naperot olivat ylireippaita, vaikka sääkin oli vain tuulta ja sadetta. Villapaidat kuitenkin auttoivat toivottavasti edes vähän.

Ensiin käytiin Haaparannan eläinkaupassa Djur Magazinetissa. Reippaasti sisään ja varsinkin Batsi mennä viipotti ihan surutta, kuin olisi kotonaan ollut! Jytkykin kulki kyllä häntä pystyssä ja reippaana Esan kanssa, mutta ei aivan niin itsenäisesti lähtenyt tutkiskelemaan heti. Pikkuisen päästiin seisomaan pöydälläkin, puntarilla ja hyllyillä.

Lämmittelytuokion jälkeen uudestaan ulos, vaikka Batsi olikin sitä mieltä, että jäisi paljon mieluummin sisälle kauppaan! Ihmisvilinää riitti, kun oltiin juuri vilkkaimpaan 4-5 aikoihin liikkeellä. Käveltiin kauppojen edustoja (Batsi yritti lasi-ikkunoiden läpi sisälle joka liikeeseen) liukuovet aukoivat itseään ohikulkiessaan, rappurallit oli vähän inhottavia, kun niihin ilmeisesti "tipahteli" varpaat, joten niitä koetettiin kiertääkin tai ainakin kulkea nopeasti ohi, joten me pidettiin sitten namituokioita rappurallien päällä (ovista käyvien asiakkaiden riemuksi tai harmistukseksi...).

Ikean edessä olikin täysi härdelli päällä. Ensin harjoiteltiin vähän syrjemmässä tyhjän ostoskärryn kanssa rämistellen ja lähdettiin sitten yhdessä viemään kärryä takaisin pakoilleen ja kohti isompaa ihmis- ja kärryhässäkkää. Ja niin reippaasti siellä suunnistettiin hännät pystyssä ja makkara maistui aina tarjotessa. Takaisin palatessa pääsivät jo syliin ja kokeilin vähän rauhallisemmalla paikalla kuinka reagoivat leluun. Jytky jopa vähän tarttui kiinnikin, muttei muuten kiinnostunut, Batsi taas mieluiten jahtasi, mutta kiinnostus lopahti lelun pysähtyessä.

Hienosti kuitenkin :) Autossa matkustavat myös esimerkillisesti jo nämä kaksi. Pitää vain ensi kerralla jo laittaa välillä eri häkkeihinkin, että tottuvat myös yksin matkustamiseen.

Kotona pentuaitaus korvattiin jo isolla häkillä. Batsia kun ei pidättele enää mikään. Kaipa sen aitauksen voisi jo viikonlopun aikana kasata kokonaan poiskin. Hurjalta tuntuu... Niin isoja ovat jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti