maanantai 3. lokakuuta 2011

Jytky

Videoita ei vielä koneella kisoista ole laitettavaksi, joten juttelen sitten pennuista taas vaihteeksi! Tuloksena kuitenkin HYL, 5, HYL - sisällöllisesti monta sujuvaa pätkää ja hienot puomin kontaktit, jotka ei valitettavasti videoille edes näy...

Ensimmäinen pennuista lähti kotiinsa jo, Zelda-kultapieni siis ja haikuhan se tuli!! Vaikka mahtoipa se olla haiku Aaponkin lähtiessä reilu vuosi sitten ja niin hyvin on mennyt! :) Zelda pääsi samaan laumaan Ninja ja Xena parsonien kanssa Haaparannan Nikkalaan, tomeria tätejä joilla jo ikää pian 5 ja yli 8, jos oikein muistan. Agilitykoti on siis tämä ja Marjaanan agilitykoira tulee Zeldastakin. Minulla on ollut ilo tuntea Marjaana heti Ruotsiin muutostamme asti, kaveri jolla on läjä valkoisia ja läjä lapsia kummasti helpottaa omaa tuskaa, jota näiden kanssa välillä joutuu kokemaan ;)

Pippuri-Prinsessaa eli Batsia on jo kyselty myös ja toivotaan, että neitokainenkin saisi uuden ihanan kodin pian. Se on itse suloisuus myös, vaikkakin aika ärhäkkä ja lipevä liikkeinen. Aivan kuin äitinsä, jälleen kerran voin sen sanoa, mutta tälle nytykälle onkin tulossa enemmän karvaa. Tiuha partakin sille on jo leukoihin kasvamassa!

Jytky siis on vielä vailla kotia ja kysyjää. Itse siihen ihastuu päivä päivältä enempi ja tuumasinkin jo Esalle, että otan siitä koiran itselleni ja näytän Esalle miten pieni valkoinen kasvatetaan ;) Mutta en aivan kuitenkaan.. Toki sitä tulee kasvatettua sen aikaa kuin se kotia vielä etsii, mutta uusi kotihan me sillekin etsitään, yhtään pentua ei jää nyt kotiin. Jytkylläkin kasvaa jonkin verran karvanhaiventa, että voihan se olla kuitenkin, ettei pentueeseen jääkään yhtään sileäkarvaista. Jytkyssä on kyllä työmaata kuka sitä kaipaa, siitä saa upean harrastuskaverin. Se on minusta silti vähän lupsakamman oloinen kuin Jore aikoinaan, ei esim. murissut ell:lle tarkastusta tehtäessä ;)

Ulkona on tänään ihana päivä! Flunssa kyllä vaivaa pahemman kerran, mutta olisipa kyllä mainio ottaa pennut ja lähteä käymään pikkuisella metsälenkillä niiden kanssa, vaikkapa vielä ihan äipykän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti