keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Rokotukset

Pennut kävivät eilen 12-viikkoisrokotuksilla. Vaikka ovat siis tänään 11 viikkoa ja 2 päivää vanhoja. Aika menee kyllä nopeasti ja nyt tuntuu pahin villeily jo vähän rauhoittuneen, johtuen varmastikin siitä, että niiden kanssa on tullut touhuttua, eikä suurin intohimo ole purra käsiä naarmuille, vaan touhuta jotain ihmisten kanssa (eli saada namia!). Pennut olivat oikein reippaita ja tutkiskelivat hoitohuoneen läpikotaisin. Hoitaja lullutti jokaista lattialla ja saikin monet, monet märät pusut! :) Jorelle haettiin samalla kives- & hammastodistukset, kaikki tallella ja epäluottamustaankin ilmaisi vasta kun hampaita oli ronkittu jo pidemmän aikaa ja sekin jäi vain kahteen murahdukseen. Söikin sitten lopuksi lääkäritätin antamia raksuja. Reipas tuo iskäkoirakin siis ;)

Zelda-sisko oli myös mukana rokotuksilla ja nätti tyttöhän se on edelleen, ellei vielä vähän nätimpikin! <3 Karva sillä on paljon karkeampaa kuin meidän kotona olevilla nassikoilla, oli jo lähtiessään. Batsilla karva näyttäisi muutenkin aika ohuelta ja sileältä, vaikka silläkin tuota hahtuvaa vähän on, sekä pikkiriikkisen partaa :) Veikkaisin, että sille tulee sellainen helppohoitoinen, hyvin kevyesti broken turkki, jota olen aina kullekin omalle koiralleni toivonut, mutten koskaan saanut! Jytkyn karva on tiheää läpikotaisin, sille tulee varmasti mainio säänkestävä ja likaa hylkivä turkki. Vaikka edelleen näitä on vaikea etukäteen ennustaa...

Minulla ikävä flunssa/yskä/kurkkukipu vain jatkuu, samoin lapsilla. Tai lapsilla tuntuu oireilevan lähinnä ikävän limaisen nuhan muodossa. Taitaa jäädä treenit väliin vielä tälläkin viikolla :( Kurjuutta! Mutta valmennusryhmään olen silti laittamassa hakemuksen tälle vuodelle, hauskaa! Toivottavasti se menee läpi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti