lauantai 1. lokakuuta 2011

Kisoihin

Ossi ei aivan vielä nuku, joten ei auta kuin valvoa, vaikka aamulla on herätys klo puoli viisi. Meillä on Foxyn kanssa kolme ihanaa starttia Oulussa KAS ryn järjestäminä, niin hauskaa!! :) Olen kovasti koettanut jo valmentaa itseäni ottamaan startit treeninä ja erityisesti hauskan pitona - koska rakastan koiraani ja me rakastamme agilitya. Mukaan lähtevät myös Esa ja Ossi, Ilse saa jäädä mummun luokse toipumaan tänään vietetyistä kaksivuotissynttäreistä :)

Pennut voivat hyvin, ollaan yksitellen niitä oteltu tähän iltaisin meidän kanssa touhuilemaan, kaikki ovat omanlaisiaan ihanuuksia <3 Olen niin tyytyväinen ja iloinen, että juuri nämä pennut syntyivät maailmaan juuri tänä syksynä. Niin se meni ja niin sen pitikin mennä.

Huomenna illasta toivottavasti videota tuomisiksi katsottavaksi! Edellyttää siis, että Esalla onnistuu vain kuvata :)

Vaikka piti odottaa, että saan muistakin kuvat otettua, en malta olla laittamatta tätä kuvaa Zeldasta, joka tänään otettiin Marjaanan ollessa perheineen synttärivieraina, muista siis lisää, varmaankin vasta viikon alusta, huomiselle kun on luvassa toimintaa aamusta iltaan. Ja nyt tuntuu Ossikin jo rauhoittuneen, joten nukkumaan siis, kisakassikin kun on jo pakattu.

Witty Fox Bella e Unica - Zelda - 8 weeks

1 kommentti:

  1. Tulipas kyllä kaunis kuva! Nin hieno neiti tuo meiän Zelda :) Onnea kisaan!!!

    VastaaPoista