maanantai 17. lokakuuta 2011

2 poikasta

Viikonloppu Sotkamossa takana, poika sai virallisesti nimensä ja Pikkupoika lähti omaan kotiin... Pojan nimeksi tuli Mörkö ja elämä pennun kanssa on lähtenyt käyntiin hyvin :)

Kotona ovat siis enää Jytky ja Batsi. Alan nähdä Batsissa paljon piirteitä mummostaan, eli Foxysta :) Tosin ehkä vielä pikkuista Foxyakin kiltimpi se on, tuo mm. lelun syliin joka kerta ja taisteluleikkejä ihmisen kanssa pitää alkaa harjoitella. Vaikka väriä onkin kuten äidillään, jotain olemuksessa on niin Foxymaista, ettei sitä voi olla rakastamatta, se on todella herttainen tyttö.

Molempien pentujen kanssa touhustellaan pikkuisen joka päivä, pöytäharjoittelua ja kynnenleikkaustreeniä ja käsittelyä. Jytky oppii tosi nopsaa ja on helposti motivoitavissa sekä lelulla että namilla. Yksinolotreeniä pennut saavat myös, kun toinen saa odottaa aitauksessa tai keittiössä toisen kanssa touhutessa. Hyvin osaavat rauhoittua myös aitaukseen, pian aloittelen häkkitreenitkin nappuloiden kanssa, että yksinoloa tulee myös ei niin tutussa paikassa kuin oma aitaus.

Näin sitä mennään jo lokakuun puoliväliä, kennelpoika on jo pian jo kolmikuinen, pennuilla ikää 10-viikkoa ja edelleen ollaan hengissä. ;) Ensi viikonlopulle olen jopa suunnittelut ensimmäistä "virallista" kenneltapaamista Witty Fox kasvateille, kaiken näköistä touhua on suunnitteilla, vaikka Ossin ehdoilla varmaan pitkälle joudunkin menemään. Lauantaina olisi Oulussa LUT-treenit, jossa tahtoisin Joren käyttää. Saapipa nyt nähdä, innostuisiko Esakin niin, että päästäisiin Oulussa oikeasti käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti