perjantai 18. toukokuuta 2012

Reissuraporttia

Kokkola on koluttu, reissu oli erikiva, vaikka pitkin lähtöpäivää vastaan tuli taas jos jonkinlaista käymistä, vastoin siis. Päästiin lähtemään illalla kuuden jälkeen, pysähdyttiin Tupoksen ABC:llä syömässä eväitä ja pissittämässä koirat. Ilma oli ihanan kesäinen ja joka paikassa niin vihreää! Eväät maistui ja juotiin kahviakin pari kupposellista. Ei pidetty mitään kiirettä, kun tiedettiin että yöpaikka tuli meidän perässä vasta...

Kokkolassa kisapaikalla oltiin sitten puolen yön aikaan ja käytettiin typykät pidemmällä lenkillä. Marjaanalla oli molemmat kisakoirat mukana ja minulla Foxy. Ilma oli edelleen aivan ihana, tuoksui ja tuntui hyvältä :) Lenkiltä tultua Minnakin kaarsi parkkialueelle ja päästiin purkuhommiin. Ennen nukkumaanmenoa juteltiin agilityjuttuja parisen tuntia ja saatiin tyhjennettyä Niken mukaan laittamasta viinipullosta ehkä yhteensä 2 desiä.. heh. No mutta, seura oli mukavaa ja nukkumaan laitettiin joskus puoli kolmen aikaan, uni tosin tuli vasta vajaat neljä :/ Heräsin vessaan asti kuuden jälkeen, mutta menin vielä takaisin nukkumaan. Melkein koko yön satoi vettä.

Aamulla kirkastui sen verran, ettei vettä enää tullut, käytiin ilmoittautumassa ja nautiskeltiin aamupalat ja seurailtiin toisella silmällä maksien ja medien menoa, kuka mitäkin ehtien. Rata vaikutti oikein kivalta ja sujuvalta! Oma startti oli puoli yhdentoista aikoihin, mielipide radasta ei muuttunut rataantutustumisen jälkeenkään. Meidän vuoro oli lähempänä loppua, ensin katsottiin Marjaanan ja Xenan hieno nollasuoritus! Seuraavaksi Minnan ja Siirin nolla. Mietin pihalla koiraa liikutellessa että mitä minä tältä radalta haen? En halua stressata nyt kontakteista, otan jonkin muun teeman. Fiilistä piti olla ja sitä oli, olo oli hyvä, joten päätin panostaa jarruihin, radalla oli  muutama kohta, jossa liialla vauhdilla oli kohtalokkaat seuraukset.

Onnistuinkin jarrutteluissa siellä täällä. Ihan täydellisyyttä ei vain yksinkertaisesti vielä pysty suorittaa kun paineet vaan on siellä kuitenkin. Jarrutin mm. keinulle, kepeille ja Aalle ajoissa ja ne toimi hyvin. Keppien jälkeen olisi pitänyt ottaa pitänyt ottaa haltuun ja toisen kerran takakulman mutkaputkesta tullessa olisi pitänyt jarruttaa, mutta se tuli ihan liian myöhään ja kaarre venyyvenyyvenyy. Puomilla jarrutin, vaikka ei olisi saanut ja siitä saatiin sitten melkein kontaktivirhe!! :o No mutta, ei aivan kuitenkaan, vaan nollarata :)


Päästin tällä nollalla sijoittumaan toisiksi, Siirin ja Minnan perästä. Marjaana ja Xena olivat kolmannet Siiri sai toisen agisertinsä (onnea vaan sinne!) meille se olisi ollut ensimmäinen. Mutta hyvä mieli siitä tuli silti :) Ja hauskaapa oli käydä pokaamassa palkinnot kolmestaan pohjoisen tyttöjen kaartilla! :D

B-radalla toinen este oli puomi ja sen jälkeen olisi pitänyt suorittaa hyppy vasemmalle, mutta eteen syötti putki. Joten sinnepä se meni, eikä kontaktissa ollut kehumista. Muutoin olisi ollut kiva päästä kokeilemaan sen radan kiemuroita, mutta tahdoin palauttaa sen puomille uudestaan ja sitten mentiinkin maaliin. Foxy kävi vielä suorittamassa matkalla myös Aan ja pysähtyi hienosti. Että sellaiset muistot siltä radalta. Vielä me niitä kontakteja kovasti hiotaan, putkihäiriötä sun muuta ei olla vielä oikein kokeiltukaan, joten niillä jatketaan.

Tuolla radalla Minnalla Siirin kanssa sama puomin muistuttelu, Xenalla aivan mahtavanupea niin pienestä kii nollarata, että vieläkin harmittaa :P Mutta Ninjapa tekikin sen nollan sitten vuorostaan ja valioitui samalla!!! :D Eli Nikkalasta löytyykin siis tätä päivää kaksi agivalioparsonia, onnittelut!! :)

Mutta olipa ihana irrottelureissu ;D tämmöistä silloin tällöin kotimamma tarttee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti