maanantai 21. toukokuuta 2012

Paistetta risukasaan

Aivan ihana auringonpaisteinen päivä!!

Esa jonottaa tk:lla tänään eilen sattuneen haaverin vuoksi. Koira puri, ei oma tällä kertaa, tuttu, ystävällinen ja kiltti koira kuitenkin, eikä tarkoittanut purra Esaa. Mutta no... tällaista voi sattua, kun talossa on kaksi urosta, nartulla tuloillaan kiima ja sitä menee työntämään kätensä väliin kun leiskahtaa.

Keittiö ollaan kuitenkin saatu ihan hyvään jamaan, vaikka Esaa harmittaakin, kun ei oikein voi mitään tehdä, oikea käsi kun on täydessä käyttökiellossa (juuri tulleen tiedon mukaan ei kuitenkaan onneksi murtunut). On meillä tuossa vanha jääkaappi ja pakastin ruokailuhuone-olohuone väylällä odottamassa työvoimaa liikkuakseen varastoon asti. Edellinen ruokailuhuone-keittiö tukos ollaan saatu liuotettua kuitenkin sinne minne pitää ja keittiö alkaa taas näyttää järjestäytyneeltä ja niin valoisalta :)

Lauantaina aamusta sain ensimmäisen oikean hieronta-asiakkaan. Muutoin olen vain hieroskellut talossa /taloudessa syystä tai toisesta oleilevia koiria ja omia tietenkin. Teen näitä harjoitushierontoja veloituksetta, joten jos jolla kulla on asiaa tänne päin, niin koiraansa saa tulla kernaasti käyttämään hierottavana ja jos matkakulut on suostuva maksamaan, niin teen toki kotikäyntejäkin.

Vaan enpä tiedä mitä sitä tänään keksisi, jotain tietenkin ulkona. Jos Lisan kanssa vuorostaan taas kentälle, kun ei me varmaan illan treeneihinkään päästä.

Niin ja ensimmäinen omenapuumme seisoo nyt tuolla pihamaalla omassa mullassa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti