tiistai 15. toukokuuta 2012

Rommi

Facebook on kyllä siitä ihana, että kuulee (ja näkee) ihmisistä ja heidän koiristaan, vaikkeivät blogia pidäkään! Rommista ollaan saatu raporttia muutoinkin ja aina vain positiivista sellaista, ettei voi kuin ihmetellä, että onko edes mahdollista, ettei ongelmia ole ollut. Mutta niin se vain tuntuu olevan... :) Iso Kiitos Jaana ja perhe!

Nyt aikaa on kulunut puolitoista vuotta siitä kun tehtiin päätös lähteä hakemaan Rommille uutta kotia. Rommi ehti asua meillä 2,5 vuotta, kun vuosikkaana meille muutti. Eli pojan elämään on mahtunut siis 3 eri perhettä, minkä vuoksi päätös uuden kodin etsimisestä oli erityisen vaikea tehdä. Rommista voi lukea lisää vanhoista kirjoituksista vaikka tuolta 2010 syksyltä, jos jollekulle tarina on outo. :)

Takana on siis vuosi ja 5 kuukautta uudessa kodissa, joulukuussa 2010 jätimme Rommin Helsingistä palatessamme Iisalmeen. Ja vaikka kaikkeen varauduttiin, niin sinne se on onnellisena jäänyt. <3 Ainoa kamala asia mikä on päässyt käymään, on se, ettei me olla perheinemme edelleenkään käyty kylässä! :( Monesti olen koettanut Esalle ehdotella ja kerran oli jo melko lähelläkin (vuosi sitten) mutta aina se on sitten jäänyt toteuttamatta, Iisalmikin kun on meille vielä niin kaukana kahden pienen kanssa. Mutta kyllä me vielä tullaan!

Alla muutamia fb:stä (luvalla) pihistettyjä kuvia Rommi-pojasta, kuvat Jaana M.:

Ulkoilemassa kevät 2012

"Tarkkailemassa" kun mamma tekee lähtöä töihin...

Odotellen saunan lämpeämistä (2011)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti