torstai 10. toukokuuta 2012

OK

Lisan verenkuva oli normaali, ei hätää sen suhteen, vakuuteltiin minulle puhelimessa, kun lääkäriin soitin... ;) Mutta toimitamme vielä sen pissanäytteen ja tutkitaan nyt sekin, sillä Lisa nuolee edelleen itseään ja minusta emätin välillä punottaa, edelleen.

Lisa pääsi silti eilen omalle kentälle treenaamaan, koska iloinen ja pirteä se on kuitenkin. Otetiin kontakteja ja vähän hyppyjäkin. Se poikkeaa Foxysta vahvasti siinä, että se täytyy viedä niin pitkälle, esim. takaakiertoihin ja muillekin esteille. Foxy taas irtoaa kaukaa ja vauhdilla. Lisalla on käännökset taas aivan ilmiömäisiä, sekä sen reagoiminen kropan liikkeisiin. Eli mikä hävitään minun vauhdissani, otetaan varmasti säästeliäissä käännöksissä toistaiseksi kiinni. Mutta ihannehan on, että me saadaan se Foxy vauhti ja irrallisuus myös Lisaan ja tietenkin säilytetään ne superkäännökset... ;) Olen varmaan näistä niin monesti jo jauhanutkin, mutta on vaan niin hassua, että ovatkin niin täydellisen erilaisia toisistaan ohjattavuudeltaan.

Kontaktit meni kuitenkin huipusti. Puomilla teki valitettavasti usein niin, että jäi kokonaan kontaktille odottamaan, että etutassut olivat aivan puomin reunalla. Puomia hinkattiinkin sitten kiipee-kiipee -käskyllä useamman kertaa ja kun alkoi toimia, niin siirrettiin se sitten Aalle. Aallahan sillä oli vuosi sitten vielä juoksukontaktit, mutta niitä ollaan nyt alettu harkkaamaan pysäytyksiksi myös. Ja hyvin toimi eilen.

Keppejä mentiin myös pariin otteeseen, meillä on niitä enää 8 jotka pysyy edes jotenkin pystyssaä.. mutta hienosti män neki! Tästä siis jatketaan. Lisan kanssa aloitellaan varmaankin ohjatuissa treeneissä joskus tuolla kesäkuulla, aika näyttää. Siiheksi treenaillaan vaan täällä itsekseen.

Eilen käytiin Foxyn kanssa nopsasti treenailee. Nopsaa siksi, että ensimmäisen puolentunnin aikana otettiin lähinnä vain startissa pysymistä ja sitten viimeisen 15 minuutin aikana ehdin ottaa pari kertaa kunnolla itse rataakin. Puomin kontaktit piti pienen muistuttelun jälkeen - edes, itsellä oli aika hyvin nyt pää kuitenkin mukana ja vaikka rata oli 28 estettä pitkä, muistin putkijarrutkin useimmiten ajallaan, vaikka tietenkin sähläsinkin monessa kohtaa ;) Mutta nyt en ala sen tarkempaa analysoida, kun niin hätäisesti muutenkin ehdittiin vaan treenata, mihinkään enempää paneutumatta. Olin tyytyväinen siihen että koira teki innolla, otti kontaktit ainakin 70%:sesti ja pysyi startissa kun otin ne huolella. Ja mikä tärkeintä, ne oli ekat oikeat kenttätreenit ja ihanhan tuo oli hallussa kun vähän oli pahimpia höyryjään ensin päästellyt

Varasin juuri maanantaille ajan Foxylle Ouluun Eläinlääkäriasema Otukselle. Siitä enempi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti