maanantai 9. heinäkuuta 2012

Kasviuutetta kellariin

Nyt on sitten ensimmäinen kasviuute uuttumassa tuolla kellarin luukun alla. Voi kun olisi kellari, jonka oven voisi ilman sen suurempia ponnistuksia avata päivittäin... No, ei taida olla tulossa, joten haaveilut sikseen. Meillä on siis vain lattialuukullinen kellari, joka sekin talvisin topattu villoilla ja styroksilla, ettei kylmä hiivi rakosista sisään. Tosin näillä keleillä saisi varmaan jo vähän hiipiäkin. Ihan siinä aina hengästyy kun aukomaan menee.


Tein voikukanlehtiuutetta alkoholipohjaisena. Vaikka mitä muuta tekee mieleni tehdä myös, joten enköhän tässä kesän aikana valmista talven varalle useampaa eri rohtoa, pitää vähän katsella, että mitä sitä saattaisi tarvita.

Jorekin saatiin nypittyä vihdoin kokonaan, aivan liian pitkällä aikavälillä tietenkin ja kohta päästä saa taas aloittaa uudestaan. Pää on suhteettoman iso nyt verrattuna muuhun kroppaan, kun siinä on sentin karvakerros. Aivan kamala rimppakinttu se on edelleen, että ei kyllä oikein mikään miehinen mies ;) muutoin kuin päänsä sisällä. Yrittää edelleen välillä astua jalkaa, jos hyvä tilaisuus sattuu, vaikka Lisalla alkaa juoksut jo olla ohi ja tytötkin saavat jo olla vapaasti alakerrassa silloin kun Jore on häkissä tai ulkona. Jore on myös laihtunut hirveästi, ilmeisesti noiden juoksujen tuloksena, kun se muutoin oli minusta välillä jopa vähän tuhdissa kunnossa, siis minun silmään joka yleisesti pidän noita aika laihassa kunnossa ennemmin. Että voita ja silavaa saa sillekin ruveta antamaan, Lisa onkin jo sen suhteen paljon mukavemman näköinen.

Kotisivujakin olen mielessäni hahmotellut, hierontaa ja muita juttuja varten. Mietin vielä palvelun tarjoajaa ja muutenkin sitä tyyppiä millä niitä alkaisi rakentamaan. Ja nimi. Hmm....

Ei voi muuta kuin olla iloinen näistä lämpöisista päivistä, kesä on täällä ainakin hetken aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti