tiistai 3. heinäkuuta 2012

Treenimässä Foxyn kera

Käytiin eilen Foxyn kanssa pitkästä aikaa treeneissä :) Kuokittiin toisessa ryhmässä, sillä ajattelin vuorollani vetää valmennusryhmän treenit, ehkä karsintoihin asti, niin oma treenaaminen jää keskiviikon ryhmässä vähemmälle.

Treeni oli oikein mukava, huoleton rata, jossa sai tosin kiinnittää huomiota kaarroksiin, joista tuli herkästi liian laajat. Muutamia saatiin vähän hiottua Kaisan opastuksella paremmaksi, mutta sitten jossain muualla taas venyi.. Kaikken jännintä oli tässä kuitenkin se, että tehtiin Foxyn kanssa joka kertaa virheetön rata ja loppua kohden vauhti myös parani, kun uskalsi itse enempi revitellä :) Kontaktit pysyivät melko hyvin kasassa, virheitä ei tullut, mutta kaikilta ei lähdetty hallitusti "tule" - käskylläkään.

Koneeni on edelleen siltä osin romu, etten saa mitään kuvia tai videoita ladattua.. en oikein tiedä mitä tälle tekisi..

Viikonlopun kisat ovat nyt siis onnellisesti ohitse! Tulokset on lähetetty omalle web-vastaavallemme sekä SAGI:lle ja huomenna lähtevät myös pöytäkirjat ja kisaraportti Helsinkiin. Huhhhei ja helpotuksen huokaus! Nyt voi todeta, että vastaavana koetoimitsijana olo on potentiaalisesti tosi mukavaa hommaa, hehhee, mutta siihen tarttee tosi hyvät apujoukot ennakoiviin töihin, jos ei itse ole aiemmin niitä tehnyt, ja paljon osaavia talkoolaisia kisapaikalle. Onneksi niitä saatiin järjestettyä tarpeeksi ja uusiakin koulutettua tulevia kisoja varten. Kiitos kaikille, myös kisaajille, mukavista kisoista! :) Ehkä ensi vuonna taas uudestaan...

Meillä on tytöt olleet reilun viikon täyseristyksessä yläkerrassa. Nyt on sellaiset päivät menossa, että Jore on aloittanut kahtena aamuna kello puoli seitsemän ulvomaan alakerrassa ja huomauttaa myös, jos on käynyt lähemmässä kontaktissa Lisan kanssa ja tulee sitten itse alas. Eilen se oli niin kaihoissaan, että lauloi myös  Ilsen säestäessä huuliharpulla. No, pian tämä on taas ohi. Vaan voi kun tytöt juoksisivat yhtä aikaa....!

Tapahtumakalenteria olen tuonne yläkulmaan täytellyt. Jotenkin koen listan tekemisen helpompana kuin kalenteriin merkkaamisen. Aika kiireiseltä kesä näyttää - no se vaan näyttää. Ei me oikeasti kuitenkaan päästä puoliinkaan. Pari näyttelyäkin olen sinne Foxylle ahtanut, yhden Ruotsin puolelle Kalixiin ja toisen Pelloon ryhmikseen. Hauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti