maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tornion kisat 28.7.2012

Tuloksena kaksi hylkyä Tienhaaran radoilta. Harmitus, mutta oma vauhti puuttuu edelleen. Ei auttanut perjantain omat tsemppitreenit, muutoin kun että käytin ääntä kun oli jo liian myöhäistä. Hylky A-radalla tuli putken ohittamisesta muurin jälkeen, jolloin Foxy ehti suorittaa yhden ylimääräisen hypyn. Mutta olin iloinen hienoista pysäytyskontakteista, jotka toistuivat (aata lukuunottamatta, vaikkei virhettä tullut siitäkään) myös B-radalla.

A-rata

En oikein tykännyt kummastakaan radasta, en saanut niistä otetta tutustuessa, vaan omat ohjausratkaisut tuntuivat monessa kohtaa kompromisseilta, kun en parempaankaan pystynyt. Foxy varmasti huomasi taas minun epävarmuuteni ja teki omat ratkaisunsa radoilla. Varsinkin B-radalla harmaita hiuksia tuotti pitkä suora keinulta kepeille, joka mietitytti ihan loppuu asti ja lörinöiksi se menikin. Hylky tuli sitä ennen, 8. esteeltä, (takaakierron sijaan sujahti putkeen).

B-rata

Harjoiteltavaa:
- Aalta vienti seuraavalle esteelle sivuun, kun itse jäädään osittain taakse (A-radan 3.- 4. esteet, jonka siis ratkaisin viemällä toiselta puolelta, että kontaktisuoritus olisi varmempi) tämän kanssa ollaan pähkäilty ennenkin.
- Jyrkät keppikulmat + takaaleikkaus toiselle puolelle, tämäkin jo vanha juttu, jota vaan ei olla treenattu
- Ansaputki tai muu este kun viedään este takaa (B-rata 8. este, HYLky paikka siis), tämän luulin, että jo osattiin... jotenkin ohjasin (tai olin ohjaamatta) kuitenkins senkin väärin

Sunnuntaina ja lauantai-iltana katselin European Open kisoja livenä netistä. Aika huikeita ratasuorituksia ja eriskummallisia ratoja :O ei olisi meillä Foxyn kanssa asiaa semmoisille radoille vielä, valitettavasti. Lisa niinkin suorituisi sellaisesta kieputuksesta, Foxylla taas menee vauhti jatkuvaan kääntyilyyn. Sieltäkin jäi mieleen muutama juttu, jota pitäisi päästä treenaamaan. Ehkäpä teen tuleviin keskiviikon treeneihin sellaisen sekasotkun näistä kaikista ;)

Pitäisi päästä sellaiseen "LIIKU, LIIKU!!!!" - tehotreeniin. Kurttion Mari piti vähän siihen suntaan silloin pari viikkoa sitten, se olikin hyvä treeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti