torstai 2. elokuuta 2012

Kuvia Zeldasta

Zelda perheineen kävi meillä eilen. Trimmailtiin vähän koetettiin sitten ottaa joitakin kuvia tytöstä. Kaunis se on, mutta ei tykkää oikein asettelusta! Alla täysin koskemattomana ja siitä seuraava aseteltuna.. heh, vaikka kaunishan se on siitä huolimatta! :)






Tämän piti olla seisotustreeniä...?

Tämä on Xena, piilottamassa jotain pihaltamme löytämäänsä mustaa könttiä. Epäiltiin että vanha luu...
Ja tässä Zelda vahtaa, että mitä se Xena oikein tekee...



Foxyn hieroin tänä aamuna ja ihan hyvältä se tuntui. Sillähän on ylihuomenna ne näyttelyt - tuntuu ihan utopistiselta, edellisestä kerrasta kun on taas yli vuosi! Niin se vaan on, että kisaikään päässeen koiran kanssa vaan ei enää jouda näyttelyitä harrastaa. Kun laittais taas pennun, niin sitten sen kanssa joutuisi taas enempi kattelemaan näyttelykalenteria ja mukaan voisi välillä napata yhden seniorinkin.

No, milloin lie sitten sellaista pentujuttua taas, ei ihan lähitulevaisuudessa kuitenkaan, vaikka vähän sellainen krooninen pentukuume vaivaakin (aina vähän aikaa omien pentujen täytettyä n. 5 viikkoa ja siitä luovutukseen asti on pentukiintiö niiiin täynnä, mutta sitä kestää tasan siihen saakka kun se viimeinenkin lähtee ja sitten onkin jo taas ikävä) ja ajatella nyt - joskus taas ihan oikeasti minullakin on oma pentu jonka kanssa pitää sitten ehtiä ja mennä joka paikkaan. Jännää :) Mutta siltikin, nyt ihaninta jännää on touhuta näiden omien aikuisten koirien kanssa <3>

1 kommentti:

  1. Reppana on kyllä niin kurjana tuossa toisessa..mut me yritetään harjoitella. Ei ole vaan nuo näyttelyt mun juttu, no mut kyl me joskus ehkä sielkin pyörähetään :) Pennut on kyllä ihania, aattele et B-pennut on ihan kohta 1-vuotta!! Ei sitä itekään ole kyllä niin paljon ehtinyt touhuamaan pennun kanssa kun olisi halunnut, mutta koko ajan jotain uutta yritetään oppia. Kiitos viel paljon trimmausavusta, taidan pistää tilaukseen semmoisen raspin, se oli kyllä niin hyvä!!

    VastaaPoista