keskiviikko 29. elokuuta 2012

Lisan agilityt

Lähtölistat Maaningalle olivat tulleet ja parsoneita oli jopa neljä mini ykkösissä. Kävimme Lisan kanssa tänään treeneissäkin ja meitä oli ihan kolme kappaletta, kyllä siinä treenit sai aikaiseksi ja ihan kaikki kontaktiesteetkin, plus pöytä, kannettiin kentälle! Hiki tuli sekä esteitä kentälle, että niitä sieltä pois kantaessa ja siinä välissä vielä treenatessakin. Tehokasta.

Lisan kanssa ei olla taidettu koskaan ottaa pöytää, mutta se on niin hassu otus, että olisi pysähtynyt pöydälle kuin naulattuna heti ensimmäisestä kerrasta, mutta minä unohdin koko esteen. Kepeillä tein samanlaisen kulman ja ohjauksen kuin Kajaanissa B-radalla (joka koitui meidän kohtaloksi) ja siltä tuli edelleen täsmälleen samat virheet: Ensin aloitus toiseen keppiväliin ja toisella yrittämällä pois jo tokavikasta välistä. Sitten taisi jo mennä oikein, mutta seuraavalla kerralla samat virheet toistui. Ja tämä siis vasemmalta ohjattuna, oikealta ohjatessa sama kohta ei tuota ongelmia. Että kylläpä sitä on tämänkin kanssa onnistunut sössimään nämä keppien opetukset, jospa vielä ei kuitenkaan olisi myöhäistä korjata asiaa!

Maaningalle siis matka alkaa sunnutaiaamuna ennen kuutta. Olisipa joku jonka viitsisi pyytää kuvaamaan, taidan ottaa kameran varmuuden vuoksi mukaan.

Mutta nyt lähden käyttämään pientä värikästä yöpissalla, tuossa se nukkua tuhisee sohvalla. Annoin sille tänään ripauksen vadelmanlehteä ruokaan sekä urticaa homeopaattisena. Jos vaikka saisin tissejä vähän pienemmiksi... valeraskausoireet kun eivät vieläkään tunnu hellittävän.Olen nyt parina päivänä laittanut Lisan silmiin Lubrithal "-kosteutusgeeliä" tai mitä lie sellaista, eläinlääkärin ohje se oli hieman kuivakoihin silmiin. On näyttänyt ainakin jonkin verran auttaneen rähmimiseen. Tulehtuneet ne eivät onneksi ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti