maanantai 6. elokuuta 2012

Överkalix Uts. 4.8.2012

Foxy var BIR och fick sitt första cert i Överkalix utställing :) Domaren Norman Deschuymere, Belgien.

Kritik: Scissorbite, pigmentation around the eyes needs to be completed, feminine head, dark eyes, high earset, good neck, strong back, good chest, good angulation, many ticking on the coat, good movement & tail.



Foxy tosiaan sai CK:n eli SA:n (SA= sertin arvoinen) ja koska näyttelyssä ei sen lisäksi ollut kuin yksi urosparson, joka sai ERI:n ilman SA:ta, Foxysta tuli näin myös ROP ja se sai ihan oikean sertinkin, ensimmäisen Ruotsista, kolmannen ikinä. Eli kaksi sillä on Suomesta ja kun niitä suomalaisia sertejä saataisiin vielä yksi, tulisi Foxysta Suomen ja Ruotsin muotovalio. Pelloon me mennään seuraavan kerran näyttelemään syksyllä, mutta siellä on muitankin fiinejä parsonneitejä, joten sertejä ei välttämättä vielä siellä ole odotettavissa. Ja ollaanhan me erkkariinkin tulossa mutta niin, siellä on vielä enemmälti fiinejä parsonneitejä ja rouvia :)

Näyttelypäivä oli lämmin ja oikein hikinenkin aina siinä välissä, kun Ilse ehti vähän liikaa. Kunnes keksittiin pistää Ilse vaunuihin Ossin sijasta. Mäkäräisiä aivan kamalasti, tukkivat joka paikkaan. Foxy sai juuri 15 sekuntia ennen kehään menoa yhden takapuoleensa, eikä suostunut kävelemään ja toisen korvaansa, joten se vuoron perään raapi korvaansa ja puri takapuoltaan. Puristelin ja rapsutin sen korvia ja takapäätä sitten niin, että olo hellitti ja käveltiin onneksi kehään ihan normaalisti.

Nyt olen sitten ilmoittanut Lisan ensimmäisiin kisoihinsa!! :) Kajaaniin 19.8. kaksi starttia. Foxy on ilmoitettuna myös ja 18.8 lauantaina olin aikeissa ottaa sillä myös 4 starttia Torniossa mutta saa nähdä kuinka käy... Se on ilmeisesti aikeissa aloittaa juoksuilun n. 2 -3 viikkoa etuajassa, joten pahasti näyttää siltä, että meillä jää suunnitellut elokuun startit sillä ottamatta. No, on mulla sentään Lisa. Se ei ainakaan aloita juoksujaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti