lauantai 18. elokuuta 2012

Matkoilla

Tulimme jo viikko sitten Foxyn ja Lisan sekä lasten kera Sotkamoon kyläilemään vanhempieni luokse. Täällä onkin sitten tarkoitus viettää useampi viikko ja olenkin jo neuvotellut mahdollisuuden käyttää paikallisen seuran treenikenttää ja kalusteita halutessani, se vain on himpun verran työlästä, kun esteet säilytetään lukollisessa kopissa hyvin näppärästi pakattuna pieneen tilaan...

Tänään käytiin kuitenkin Lisan kanssa treenaamassa, tehtiin pujotteluharkkaa. Vasemmalta vienti "pimeässä kulmassa" onnistuu vain silloin tällöin, samoin avokulmassa on vielä kovasti työstämistä. Muunlaiset viennit on jo aika hyvin hanskassa, vaikka huomisiin kisoihin toivonkin vielä keppejä vain suorassa linjassa lähestyttäväksi. Nyt alkoikin kyllä vähän mietityttää että hoppuilen kisaamisen kanssa... Sitä vaan pitäisi nykyisin olla jo niin hyvä ja valmis koira, ennen ekojakaan startteja. Mutta katsotaan miten nämä nyt menee ja mietitään sitten seuraavia.

Foxy aloitti juoksut perjantaina 10. päivä ja nyt viikko on vasta takana... 5. - 6. päivän tienoilla se alkoi osoittaa kiinnostusta vanhemmillani majailevaa 10-vuotiasta irlanninsetteriurosta kohtaan. Lukas on oikeinkin viriili vanha herra, joten erillään niitä joutaa pitää näitäkin. Ainakin viikko vielä kestettävänä. Lukas sentään käyttäytyy oikein arvokkaasti, eikä turhia ulise perään, ei se astua ole yrittänytkään, enkä tiedä onnistuisikokaan. Toista olisi kotona Joren kanssa, se on aika kova nousemaan ja tarttuukin kyllä tiukasti kiinni. No Jore saa nyt nautiskella kahden keskisistä lenkeistä Esan kanssa kotona :)

Huomenna pitäisi selviytyä kisapaikalle puolen päivän jälkeen (haluan ajoissa paikalle hermoilemaan) ja tunnin sisällä omat startit onkin jo ohitse. Niistä lisää huomenna, saa nähdä olisiko siellä joku joka voisi kuvata radat videolle.

Tännekin tuli vielä kesä meidän mukana ja ollaan saatu nauttia mahtavista, lämpimistä kesäpäivistä. Ollaan käytetty lapsia uimassa joka päivä ja koiria harva se päivä ja itsekin olen uinut usein. :) Tänään viimeksi koirien kanssa, koetin nautiskella todennäköisesti viimeisestä uintikerrasta tälle kesälle ja ehkä viimeisestä kesäpäivästä myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti