perjantai 31. elokuuta 2012

Pujottelu

Hakkasin maahan jonoon erän sekalaisia rimoja ja keppejä joita löysin kellarista, puuvarastosta ja ihan vaan pihalta lojumasta ja voilá - meillä on kotona pujottelu!


Eilen tehtiin neljällä ja tänään löysin kaksi rimaa lisää, yhden mansikkamaalta, jossa se toimi osana variksenpelätinväsäelmää.


Aloitusta ollaan lähinnä voitu siis harjoitella, että koira valkkaa oikean välin ja jatkaa häiriöttä olipa aloituskohta mikä tahansa tai lähetystapa millainen tahansa.

Kepit on vinossa ja vinkurassa, mutta kyllä ne toimii. :)

Nyt ollaan saanut jo vasemmalta vientejä huomattavasti varmemmiksi, kestää tulla mukana ja lähettää läheltä sekä kauempaa.

"Eteen! kepit, kepit jne." on meillä käskynä ja siitä sitten vähitellen vähennetään tuota sanastoa kun varmuutta löytyy. Tuon eteen -käskyn lisäsin, kun se varmistaa sen, että koira etenee eikä jää kyttäilemään minua esim. ensimmäisen välin suoritettuaan. Eteen -käskyä ollaan muutoin treenattu pallon kanssa hurjaa vautia yhdessä juoksemalla eteenpäin.


Huomenna voisin käydä vielä testaamassa opittuja oikeiden keppien kanssa kentällä ja sitten iloisin mielin kisaamaan sunnuntaina.

1 kommentti:

  1. Ihanat kepit =) Kekseliäisyys kannattaa! Oikein paljon tsemppiä kisaan, hyvin menee varmasti!! Pidätte vaan huippuhauskaa yhdessä niin sehän on palkinto sinänsä =) Toivottavasti sitten näemme ratoja täällä.

    VastaaPoista