torstai 31. tammikuuta 2013

Tiistain treenit x 2

Tässä radat parilta edelliseltä kerralta treeneistä. Tällä viikolla saatiinkin tehdä ihan kokonaista rataa. Pohjana oli MM-karsintarata 2012 karsinnoista ala Pertti Siimes. Tilan puutteen vuoksi muutamia esteitä vaan joutui pistämään pois. Ihan siinä kisafiilistä silti sai :) Koirat kuumeni ja vaikka meitä oli yhteensä 6 kolmosissa kisaavaa koirakkoa ja radan sai tehdä kahteen otteeseen ei saatu kuin kaksi nollatulosta. Ja jei - me tehtiin Lisan kanssa niistä toinen! :) Tulipas siitä hyvä mieli. En ole oikein tottunut tekemään nollia, varsinkaan jos muutkaan eivät niitä tee.

Noh, ensimmäisellä yrityksellä me kerättiin yhteensä 30 virhepistettä, heh. Käsittämätön suoritus sekin, hylkyä ei onnistuttu saamaan. Lisa kielsi kepeiltä kahdesti (ensin toinen väli, sitten väärältä puolelta aloitus), kun koetin viedä valssaamalla. Myös sillä aidolla karsintaradalla todella moni mokasi pujottelun, se vähän lohdutti. Meillä 4. putki - pujottelu väli oli myös tosi ahdas. Samoin kuin moni muu väli radalla (ja minun piirrokseni ei aivan tee sille oikeutta). Seuraavaksi Lisa teki (elämänsä ensimmäisen?) lentokeinun, jonka jälkeen sylkkärillä putkelle kaksi kieltoa ja lopulta vielä kielto puomille menosta tai se hyppäsi alas heti ylösmenokontaktin jälkeen (ilmeisesti lentokeinu jäi kummittelemaan).

Näin. Että olipas se kielteistä menoa!

Toisella kerralla pistin lunta pipoon, ts. jäitä hattuun ja aloitin ohjaamalla kepeille menon vasemmalta ja tein takaaleikkauksen, keinu maltilla, putkeen maltilla ja puomia ei sitten tarvinnutkaan enää pelätä. Molemmilla kerroilla Aan ja puomin kontaktit tosi nätit, voi kun ne pysyisi nyt kisoissa samanlaisina. Olen ilmoittanut Lisan kolmelle radalle Martinniemeen 10.2.

,

Ja tässä vielä 22. päivän syherö - ensin ohjattiin äänettömästi, olikin hauska :) Piti mm. antaa enempi tilaa Lisalle hakea itse putket, ilman ääntä. Tuntui hurjalta, ajattelin etteihän sillä ole sitten vauhtia ollenkaan, kun en koko ajan huuda "putkeenputkeenputkeen!!!" mutta hyvin se meni ja vauhdilla, ei ollut ongelmia. Lopuksi Lisa ei meinannut millään hakea 12 putkea, vaan lähti aina vain minun liikkeen mukaan. Piti tosi maltilla viedä se selkeästi putkeen ja sitten vasta töppöstä toisen eteen.


Mutta nyt olisi aika suunnitella oman ryhmän treenit illalle, mitähän kivaa sitä keksisi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti