lauantai 27. heinäkuuta 2013

Blåsmarkes bebisar - Tuulimaan kakarat

Idag besökte vi Anna o Peter i Blåsmark och fick träffa Zäta och hennes underbar avkom! Zäta var som jag hade tänkt - den snällaste, gladaste och lugnaste mamman man kan tänk om - och så vacker!

Valparna var precis så söta valparna bara är på 4 veckors ålder. Vi "layed an eye" på tikarna especiellt, men ni vet att två av de här fina pojkar söker för sina nya hem!! :) Mer information hittar du på Dark Russell's hemsidan.

Kävimme tänään vierailulla Piteån Blåsmarkissa Annan ja Peterin luona tapaamassa pentuja ensi kertaa. Zäta äiti otti meidät vastaan ylitsepursuavan onnellisena ja nautiskeli kaikista rapsutuksista jotka osakseen sai. Kun meidän oli vuoro lulluttaa pentuja, äitikoira meni lepäilemään varjoon, aina kuitenkin valmiina antautumaan taas paijauksille. Se oli oikein esimerkillinen ja rauhallinen mammakoira, niin ihana ja niin kiltti. Ja pikkuinen!

Me Jennin kanssa lullutettiin erityisesti narttuja, mutta kaksi uroksista etsii edelleen harrastavia ja mieluusti toki metsästäviäkin koteja. Molemmat vanhemmat ovat mainioita käytännön metsäkoiria, pieniä kooltaan ja luolametsällä toimivia sekä luolakokeissa menestyneitä löytyy myös kaikista neljästä isovanhemmista.

Två av pojkar (DR's Indiana Jones på vänster och Ironman på höger)

Den snällaste, vackraste, lugnaste mamman - Leida's Russell's Zäta Jones

Tiken, DR's In Your Eyes

Efterrätt!

Hela gänget, pojkarna vill ut!

DR's I'm a Lucky Girl (höger) med brorsan Ironman

DR's I'm A Lucky Girl

DR's I'm A Lucky Girl

DR's In Your Eyes

DR's Iceman

DR's Ironman

DR's Indiana Jones

Till vi ses igen, hejdå!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti