torstai 18. heinäkuuta 2013

Kontaktitreenit kellotuksella

Nyt sain aikaiseksi kellottaa pitkästä aikaa puomisuoritusta ja tällä kertaa myös Aata ja keinua.

Meinasi kyllä mennä (tai menikin) vähän höpötykseksi koko puomi treeni, palkkasin Lisaa sitten lopulta edes pienimmästä pysähdysyrityksestä, koska eteneminen oli muutoin niin hienoa ja nopsaa, etten raaskinut olla palkkamattakaan. Edellisestä puomin suoritusnopeus itsenäisesti edeten on parantunut videoiden perusteella n. 9% mutta videot eivät ole oikein hyvin verrattavissa keskenään, koska itsenäisten etenemisten määrä kevään videoissa on niin pieni, ettei siitä saanut kunnon keskiarvoa. Pitäisi oikeastaan kellottaa vielä kymmenkunta ohijuoksua niin niitä voisi sitten verrata keskenään... Ja Lisan vauhtihan saattaa jopa hidastua, kun menen häiritsemään sen suoritusta ohijuoksulla. Näin usein.


Puomin suoritusnopeus, huomasin tämän myös silloin keväällä on todella pitkälle riippuvainen siinä, millaisen lähestymiskulman koira esteelle saa. Kulmassa lähestyminen lisää suoritusaikaa jopa lähes sekunnilla ja se on jo aika paljon se.

Lisan A-este on nykyisin yllättävän nopea, aika vakiona 1.9s. en viitsinyt niitä videolla laittaa kun oli koko ajan sama. Jos teen valssia heti nenän eteen suoritus hidastuu muutamalla sekunnin kymmenesosalla jopa, persjättö Aat on huomattavasti nopeampia.


Keinukin on reipastunut, voi tosin varmaan syyttää ruohoalusta, jolloin tömähdys on laimea. Nopea keinu jää jopa alle 1.8s hitaasti suoritettaessa se varmaan olisi jopa 3 sekuntia, mutta nämä videolla näkyvät suoritukset on ihan ok kaikki. Ja edelleen, varmaan juuri se alusta tekee nyt sen, että Lisa tekee ja uskaltaa. Keinuvideoilla useampia pujottelutoistoja myös, erityisesti avokulmaa, jota haki aika mainiosti. Kepit pitäisi vaan asentaa uudestaan nyt ennen seuraavaa harjoitteluyritystä, alkaa olla jo typerää treenata noin vinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti